Op zoek naar een leuke, originele teambuildingactiviteit? Een complete avond uit, waarin je samen met collega’s, personeel of klanten geniet van eten, drinken en ijshockey-entertainment? Wil je met je vriendengroep sterke verhalen vertellen onder het genot van bier, een stevige hamburger en een ijshockeywedstrijd? Lees dan verder! UNIS Flyers heeft een aantal interessante arrangementen.

IJshockeyclinic

Beleef de snelste teamsport op aarde door zelf de schaatsen onder te binden, de uitrusting te dragen en de pucks in het doel te schieten. Onder leiding van speler(s) en coach van de UNIS Flyers maak je kennis met de intensiteit van de ijshockeysport. Dit alles in een informele, gezellige en sportieve sfeer. Goed voor de teambuilding!

Uiteindelijk zal de clinic afgesloten worden met een onderling duel, waar lang over nagepraat zal worden op de werkvloer. Je leidinggevende een flinke bodycheck geven? Het kan bij de ijshockeyclinic van de UNIS Flyers! Lees hier meer over de ijshockeyclinic.

Mannenavond

Op zoek naar een origineel idee voor een leuke avond uit met je vrienden? Bij de UNIS Flyers weten we wel iets. Bier. Een goede, stevige, vette hamburger. Sterke verhalen. Een ijshockeywedstrijd, een ├ęchte sport voor ├ęchte mannen. Interesse? Lees hier meer over de mannenavond. Andere wensen?

Wedstrijdarrangement

Genieten van een buffet in een van de vele prachtige zalen die ons prachtige Thialf IJsstadion heeft. Aansluitend een ijshockeywedstrijd bezoeken. De beste plaatsen in het stadion. Na afloop van de wedstrijd in de Business Club onder het genot van een hapje en een drankje napraten met spelers, staf en sponsoren. Het kan bij UNIS Flyers. Lees hier meer over ons wedstrijdarrangement.

Andere wensen?

Laat het ons weten! Graag denken we met u mee om zo tot de ideale invulling te komen van uw ijshockeyclinic, mannenavond of arrangement bij UNIS Flyers. Stuur ons gerust een berichtje op info@unisflyers.nl of ons contactformulier!

 

Foto: Nicolien Sijtsema

 

 

 

 

 

Deel dit bericht