1967 - Opgericht

Gebroeders Bijlsma starten de ijshockeyclub Flyers. Het eerste officiële duel is op 4 november 1967 tegen Amsterdam. Ondanks de 2-14 nederlaag was dit het begin van rijke historie van het ijshockey in Heerenveen.

1975 - Feenstra Flyers

Het tijdperk van Feenstra Flyers begint. Feenstra Verwarming verbindt haar naam aan de club en blijft tot en met 1984 hoofdsponsor. Sportmarketeer Bob van Oosterhout geeft in zijn boek De Sportsponsor Top 100 (2013) aan dat dit een sponsornaam was dat uitgroeide tot een merk dat synoniem stond voor dominantie en winnen.

1977 - De eerste prijzen

Voor de eerste keer in de historie van de club wordt Feenstra Flyers Nederlands kampioen en wint het ook de Nationale Beker. Het begin van de gouden jaren van Feenstra Flyers.

1983 - 7 op een rij

De ploeg is ontzettend succesvol zowel nationaal als internationaal. Met zeven landskampioenschappen op rij.

1984 - Zevende Beker

Net als in de competitie is Feenstra Flyers onverslaanbaar in de Nederlandse Beker. Alleen in het seizoen 1980 wordt de Beker niet gewonnen.

1988 - BP Flyers wint Beker

Na de succesvolle Feenstra Flyers jaren wint Flyers nu in de competitie onder de naam BP Flyers voor de achtste keer de Nederlandse Beker.

1998 - Pelgrim Flyers pakt de Beker

Voor de negende keer wint Flyers de Nederlandse Beker. Sponsor Pelgrim kwam in januari 1995 en is hoofdsponsor van dit succes.

2002 - Bekerkampioen

Op woensdag 16 januari 2002 won Formido Flyers de Bekerfinale tegen Tilburg Trappers. In een zinderende finale schoot aanvaller Hans Kroon na zes minuten in overtime de winnende treffer binnen. Voor de tiende keer ging de beker naar Heerenveen.

2016 - De dubbel

Na 14 jaar lukt het UNIS Flyers opnieuw de Beker van Nederland te winnen. Bovendien bereikt de ploeg de finale van de BeNe-League. Het Belgische Herentals is hierin de betere, maar UNIS Flyers pakt als beste Nederlandse club wel de Nederlandse Landstitel.

2017 - BeNe-League kampioen

Na het winnen van de Nederlandse Beker, het Nederlands Kampioenschap wist UNIS Flyers onder leiding van Mike Nason en Dennis Schreur voor het eerst in haar bestaan de BeNe-League te winnen.

2018 - Ron Bertelingschaal winnaar

In een enerverende wedstrijd was UNIS Flyers met 3-1 te sterk voor Hijs Hokij Den Haag. Door deze overwinning wint UNIS Flyers voor het eerst in haar historie de Ron Bertelingschaal.

2020 - UNIS Flyers wint Beker

In de finale wordt Nijmegen Devils met 5-2 verslagen in Eindhoven en dat betekent de dertiende Nederlandse IJshockeybeker voor UNIS Flyers in haar bestaan. Samen met hoofdsponsor UNIS Group heeft UNIS Flyers inmiddels drie Bekers gewonnen.

2020 - Landskampioenschap nummer 10

In een uitverkocht Thialf wint UNIS Flyers een thriller van een finale van Cairox Hijs Den Haag. Na 60 minuten enerverend ijshockey is de eindstand 4-2 en neemt captain Trevor Hunt de beker in ontvangst.

2024 - Landskampioenschap nummer 11

In de Uithof (Den Haag) wint UNIS Flyers met 1-2 van UltimAir HIJS Hokij Den Haag. Met nog 6 minuten te spelen schoot Lowie Vreys de puck binnen. Captains Lars den Edel en Jasper Nordemann namen de beker in ontvangst.