Arrangementen

Wil jij indruk maken op klanten? Jouw werknemers op een mooie manier belonen? Een avond met je vrienden? IJshockey beleven zoals je het nog nooit hebt beleefd? UNIS Flyers neemt je graag mee in de wereld van ijshockey met op maat gemaakte arrangementen.

Wedstrijdarrangement
Vertel door middel van ijshockey hoe jij jouw klanten bediend. Net dat stapje meer. Van het begin tot het eind. Hiervoor is het business arrangement. Begin de avond met een goede maaltijd met uitzicht over de ijsbanen in Thialf. Geniet van drie periodes ijshockey en ondertussen getrakteerd te worden op een hapje en drankje. Na afloop is er de mogelijkheid in de businessclub om bij te praten met de spelers en staf.

Benieuwd naar onze arrangementen?

Teambuilding
Beloon jouw werknemers met een avond uit, omdat ze als team alles hebben gegeven de laatste tijd. Een absolute teamprestatie hebben neergezet. Trek een ijshockey outfit aan, bindt de schaatsen onder en neem de stick mee op het ijs. Onder leiding van één van onze spelers of coaches leren wij u de beginselen van ijshockey. We sluiten af met een onderling duel. Wie wint de wedstrijd tijdens de ijshockeyclinic? Hoe dan ook: Team bedankt!

 

 

 

Deel dit bericht