Een spectaculair uitje!

Met goed moed en een beetje durf zal je tijdens dit uitje al snel ontdekken dat ijshockey ook bij jou in het bloed zit. In een paar uur ervaar jij de meest snelle teamsport ter wereld. Onze ijshockeyclinic is er op gericht om iedereen zo goed mogelijk te trainen voor het meest spectaculaire deel van de clinic, namelijk de wedstrijd!

We ontvangen jullie met koffie, cappuccino of thee met oranjekoek. In de kleedkamer krijg je een echte ijshockeyuitrusting aangemeten en dát is al een ervaring op zich! Wij zorgen voor alle beschermende kleding, ijshockeysticks, helmen en schaatsen.

Onze professionele coaches en spelers zullen de clinic verzorgen. Voor zowel beginners als de meer ervaren schaatsers / ijshockeyers is de ijshockeyclinic een leuke sportieve uitdaging tijdens de verschillende oefeningen die we gaan doen. Je zult al snel merken dat je je steeds comfortabeler gaat voelen op het ijs.

Wanneer je de kneepjes van het ijshockeyvak onder de knie hebt, dan begint het spannendste gedeelte van de ijshockeyclinic. Tijdens de wedstrijd gaan we op jacht naar goals zodat we als winnaars het ijs kunnen verlaten!

De ijshockeyclinic is zeer geschikt voor teambuilding, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Op verzoek kunnen we het programma zo aanpassen dat we rekening kunnen houden van uw eisen.

IJshockeyclinic

Het ijshockeyclinic arrangement bestaat uit: ontvangst met koffie/thee en oranjekoek, pauze met een energiedrankje en gezellig nazitten met twee consumpties, borrelplanken en Kwekkeboom bitterballen.
Prijs: € 69,50 incl. BTW per persoon

De deelname is vanaf 12 personen tot maximaal 20 personen en wordt op donderdag of vrijdag tussen 13.30 en 16.15 uur gegeven. Eventuele andere tijdstippen zijn op aanvraag bespreekbaar.

Reserveren

Arrangementen zijn te reserveren via onderstaand formulier of via horeca@thialf.nl.

Foto: Nicolien Sijtsema

Deel dit bericht