Vacatures & stages

Momenteel zijn er meer dan 150 vrijwilligers actief binnen UNIS Flyers, de jeugd, recreatie en de supportersvereniging. We zijn trots op onze vrijwilligers, omdat zij ervoor zorgen dat de club bestaat en dat er activiteiten worden georganiseerd.

Ook jij kunt vrijwilliger worden bij deze prachtige ijshockeyclub. Meld je aan, geef aan wat je leuk vindt om te doen én waar jouw talenten liggen. Binnen een week nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben we de volgende stage- en/of vrijwilliger vacatures:

Wedstrijddagen

EHBO
Voor rondom de wedstrijden van het BeNe-league team zijn we op zoek naar vrijwilligers met een EHBO achtergrond. Houd jij jouw hoofd koel wanneer mensen jouw hulp en zorg nodig hebben? En ben je gedurende het seizoen beschikbaar tijdens onze thuiswedstrijden? Neem dan contact op met info@unisflyers.nl voor meer informatie!

Media Team

(Eind)Redacteur
Voor interviews, rubrieken en informatie rondom de club zijn we op zoek naar een (eind)redacteur. Samen met andere redacteuren beslis jij welke speler deze week in de spotlight komt te staan op onze eigen media kanalen (website, social media, ‘t Stickje). Schrijf jij gemakkelijk of kun je video’s monteren en wil je onderdeel zijn van een succesvol sportteam? Stuur dan een mail naar: info@unisflyers.nl.

 

 

Deel dit bericht