Vacatures & stages

Momenteel zijn er meer dan 150 vrijwilligers actief binnen UNIS Flyers, de jeugd, recreatie en de supportersvereniging. We zijn trots op onze vrijwilligers, omdat zij ervoor zorgen dat de club bestaat en dat er activiteiten worden georganiseerd.

Ook jij kunt vrijwilliger worden bij deze prachtige ijshockeyclub. Meld je aan, geef aan wat je leuk vindt om te doen én waar jouw talenten liggen. Binnen een week nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben we de volgende stage- en/of vrijwilliger vacatures:

Wedstrijddagen

EHBO
Voor rondom de wedstrijden van het BeNe-league team zijn we op zoek naar vrijwilligers met een EHBO achtergrond. Houd jij jouw hoofd koel wanneer mensen jouw hulp en zorg nodig hebben? En ben je gedurende het seizoen beschikbaar tijdens onze thuiswedstrijden? Neem dan contact op met info@unisflyers.nl voor meer informatie!

Spelershuisvesting

Facilitair Manager

Als Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor de huisvesting van een aantal van onze spelers. Heb jij een neusje voor mooie woonlocaties voor onze spelers in Heerenveen e.o.? Samen met ons verhuisteam zorg jij ervoor dat de spelers bij aankomst in Heerenveen in een warm bad terecht komen. Qua tijdsdruk is er een piek eind maart / begin april en eind augustus / begin september. Gedurende het seizoen kost het maximaal een uur per week. Help jij UNIS Flyers mee om de spelers een absoluut thuisgevoel te geven in Heerenveen? Stuur dan een mail naar: info@unisflyers.nl.

Media Team

Instagrammer
Voor het Instagram account van UNIS Flyers zijn we op zoek naar een vrijwilliger met ijshockeyaffiniteit en een creatieve invalshoek. In deze vrijwillige functie zorg jij voor promotionele en informatieve content richting fans. Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan de verdere groei van UNIS Flyers? Stuur dan een mail naar: info@unisflyers.nl.

(Eind)Redacteur
Voor interviews, rubrieken en informatie rondom de club zijn we op zoek naar een (eind)redacteur. Samen met andere redacteuren beslis jij welke speler deze week in de spotlight komt te staan op onze eigen media kanalen (website, social media, ’t Stickje). Schrijf jij gemakkelijk of kun je video’s monteren en wil je onderdeel zijn van een succesvol sportteam? Stuur dan een mail naar: info@unisflyers.nl.

 

 

Deel dit bericht