Vacatures & stages

Momenteel zijn er meer dan 150 vrijwilligers actief binnen UNIS Flyers, de jeugd, recreatie en de supportersvereniging. We zijn trots op onze vrijwilligers, omdat zij ervoor zorgen dat de club bestaat en dat er activiteiten worden georganiseerd.

Ook jij kunt vrijwilliger worden bij deze prachtige ijshockeyclub. Meld je aan, geef aan wat je leuk vindt om te doen én waar jouw talenten liggen. Binnen een week nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben we de volgende stage- en/of vrijwilliger vacatures:

Vacature Equipment manager

Als equipment manager speel je een cruciale rol binnen de begeleidingsstaf van het team. Rondom trainingen en wedstrijden (thuis en uit) zorg je vooraf dat al het materiaal gereed is voor de spelers. Klik hier voor meer informatie.

EHBO

Voor rondom de wedstrijden van het BeNe-league team zijn we op zoek naar vrijwilligers met een EHBO achtergrond. Houd jij jouw hoofd koel wanneer mensen jouw hulp en zorg nodig hebben? En ben je gedurende het seizoen beschikbaar tijdens onze thuiswedstrijden? Neem dan contact op met info@unisflyers.nl voor meer informatie!

 

 

Deel dit bericht