Vacatures & stages

Momenteel zijn er meer dan 150 vrijwilligers actief binnen UNIS Flyers, de jeugd, recreatie en de supportersvereniging. We zijn trots op onze vrijwilligers, omdat zij ervoor zorgen dat de club bestaat en dat er activiteiten worden georganiseerd.

Ook jij kunt vrijwilliger worden bij deze prachtige ijshockeyclub. Meld je aan, geef aan wat je leuk vindt om te doen én waar jouw talenten liggen. Binnen een week nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben we de volgende stage- en/of vrijwilliger vacatures:

EHBO
Voor tijdens de wedstrijden van het BeNe-league team zijn we op zoek naar vrijwilligers met een EHBO achtergrond. Houd jij jouw hoofd koel wanneer mensen jouw hulp en zorg nodig hebben? En ben je gedurende het seizoen beschikbaar tijdens onze thuiswedstrijden? Neem dan contact op met info@unisflyers.nl voor meer informatie!

Instagram
Voor het Instagram account van UNIS Flyers zijn we op zoek naar een vrijwilliger met ijshockeyaffiniteit en een creatieve invalshoek. In deze vrijwillige functie zorg jij voor promotionele en informatieve content richting fans. Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan de verdere groei van UNIS Flyers? Stuur dan een mail naar: info@unisflyers.nl.

Presentator

Voor Flyers Live TV zijn we op zoek naar een presentator (m/v) die tijdens thuiswedstrijden mede de live-uitzending verzorgd. In aanloop van de wedstrijd spreek je met de coaches, blik je vooruit op de wedstrijd met gasten en vertel je het laatste ijshockeynieuws. Rondom de wedstrijd interview je eveneens de spelers! Presenteer jij graag en gemakkelijk? Weet je de juiste vragen te stellen waar elke fan antwoord op wil? Stuur dan een mail naar: info@unisflyers.nl.

 

 

Deel dit bericht