Vacatures & stages

Momenteel zijn er meer dan 150 vrijwilligers actief binnen UNIS Flyers, de jeugd, recreatie en de supportersvereniging. We zijn trots op onze vrijwilligers, omdat zij ervoor zorgen dat de club bestaat en dat er activiteiten worden georganiseerd.

Ook jij kunt vrijwilliger worden bij deze prachtige ijshockeyclub. Meld je aan, geef aan wat je leuk vindt om te doen én waar jouw talenten liggen. Binnen een week nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben we de volgende stage- en/of vrijwilliger vacatures:

EHBO
Voor tijdens de wedstrijden van het BeNe-league team zijn we op zoek naar vrijwilligers met een EHBO achtergrond. Houd jij jouw hoofd koel wanneer mensen jouw hulp en zorg nodig hebben? En ben je gedurende het seizoen beschikbaar tijdens onze thuiswedstrijden? Neem dan contact op met info@unisflyers.nl voor meer informatie!

Marketeer
Voor de sociale media kanalen van UNIS Flyers zijn we op zoek naar een marketeer met ijshockeyaffiniteit. In deze vrijwillige functie zorg jij voor promotionele en informatieve content richting fans. Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan de verdere groei van UNIS Flyers? Stuur dan een mail naar: pr@unisflyers.nl.

Cameraman/vrouw
Flyers Live TV zoekt voor de opnames van de ijshockeywedstrijden vrijwilligers die het cameravak willen leren óf zich verder willen professionaliseren in een leuk team. Nieuwsgierig? Mail naar info@unisflyers.nl voor meer informatie.

Producer
Flyers Live TV  zoekt voor de opnames van de ijshockey wedstrijden vrijwililgers die het producervak willen leren óf zich verder willen professionaliseren in een leuk team. Nieuwsgierig? Mail naar info@unisflyers.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht