Beleef ijshockey op het hoogste niveau en wordt ook lid van de Business Club UNIS Flyers!

Alle bedrijven en relaties die zakelijk verbonden zijn aan UNIS Flyers, vormen samen een van de gezelligste zakelijke netwerken van Friesland: Business Club UNIS Flyers.

Direct benieuwd naar de verschillende opties voor sponsoring? Kijk dan vlug bij sponsormogelijkheden!

Ontspannen netwerken en genieten van ijshockey

In de Business Club van UNIS Flyers is het heerlijk vertoeven. De ambiance vat zich het best samen in één woord: gezelligheid. Vanaf € 995,00 kunt u al plaatsnemen op de sponsortribune. De Business Club van UNIS Flyers is een uniek platform voor ondernemers en liefhebbers van de snelste teamsport ter wereld, het is uitermate geschikt voor het versterken en onderhouden van zakelijke contacten in een ongedwongen sfeer.

Diverse groep

Met meer dan 100 bedrijven als lid van de Business Club beschikt UNIS Flyers over een groot netwerk in Heerenveen en omgeving. Tijdens een avond bij UNIS Flyers komt u dus niet alleen in aanraking met de snelste teamsport ter wereld, maar ook met een zeer diverse groep relaties uit de zakenwereld, politiek en pers.

In de no nonsense omgeving – passend bij de ijshockeysport – komt u gemakkelijk in contact met anderen. Na afloop van de wedstrijd komt de technische staf en spelersgroep altijd langs in de Business Club voor een praatje.

Business Seats

De vele ramen geven een open gevoel in de Business Club. U kijkt zowel uit over de ijshockeybaan als de 400 meter hal van Thialf. De Business Club geeft u toegang tot de mooiste zitplaatsen bij ijshockey in Thialf. Samen met uw relaties zit u achter de spelersbanken. U zit dus als ware tussen de spelers in!

Sponsoren en zakelijke relaties zijn op wedstrijddagen van harte welkom in de Business Lounge, deze is uitermate geschikt voor netwerken en heeft een sfeervolle ambiance met zowel uitzicht op de ijshockeybaan als de 400 meter baan van Thialf.

 

Deel dit bericht