Geniet van het wedstrijdarrangement

Wil je echt ijshockey beleven? Wij vertellen jou graag meer over de spelregels en tactieken, zodat je de wedstrijd nog intenser kunt beleven. Arrangementen zijn mogelijk van 10 personen.

Wedstrijdarrangement

In Thialf wordt u ontvangen met koffie / thee en een gevulde koek. Terwijl u hiervan geniet presenteren wij de spelregels zodat u de basisbeginselen van het spel begrijpt. In het ijshockeystadion maken de teams zich klaar voor de wedstrijd. Het BeNe-League team van UNIS Flyers staat te popelen om een spectaculaire wedstrijd neer te zetten voor u! Inbegrepen zijn drie consumpties.

Voorbeeld indeling

19:00 uur: Ontvangst met koffie / thee en gevulde koek

19:30 uur – 19:45 uur: Spelregeluitleg

20:00 uur: Aanvang wedstrijd

Het arrangement is inclusief koffie / thee en gevulde koek, 3 consumpties, spelregeluitleg, een officiële wedstrijdpuck als aandenken en een programmaboekje. Extra consumpties worden op nacalculatie gefactureerd. Het Wedstrijdarrangement is te boeken voor €27,50 per persoon voor de reguliere tribune en voor €60,00 per persoon voor de hoofdtribune met toegang tot de business club.

Wedstrijdarrangement met Stamppot Buffet

U wordt ontvangen in één van de mooi ingerichte zalen in Thialf. Hier zult u genieten van een uitgebreid stamppot buffet. U kunt kiezen uit meerdere stamppotten zoals boerenkool of een stamppot met wortel en ui. Naast het buffet bieden wij u drie consumpties aan en krijgt u spelregeluitleg over ijshockey. Dit alles in voorbereiding op de wedstrijd van het BeNe-League team van UNIS Flyers later op de avond.

Voorbeeld indeling

18:00 uur: Ontvangst met koffie / thee

18:30 uur – 19:15 uur: Stamppot buffet

19:30 uur – 19:45 uur: Spelregeluitleg

20:00 uur: Aanvang wedstrijd

Het stamppot buffet bestaat uit stamppot boerenkool, stamppot met wortel en ui, verse rookworst en diverse garnituren zoals uitgebakken spekjes, zilveruitjes en augurken, Amsterdamse uitjes en mosterd en piccalilly.

Het arrangement is inclusief stamppot buffet, koffie / thee, 3 consumpties, spelregeluitleg een officiële wedstrijdpuck als aandenken en programmaboekje. Extra consumpties worden op nacalculatie gefactureerd. Het wedstrijdarrangement is te boeken voor €45,00 per persoon voor de reguliere tribune en voor €75,00 per persoon voor de hoofdtribune met toegang tot de business club.

Beide arrangementen zijn vanaf 10 personen.

Interesse? Neem dan contact op via het contactformulier of rechtstreeks met Pieter Balstra (Bestuurslid Commerciële Zaken) telefonisch via 06-29065357 of per e-mail pieterbalstra@unisflyers.nl.

Deel dit bericht