Bij winter hoort stamppot!

Denk je aan winter, dan denk je al snel aan sneeuw, schaatsen, warme chocomelk en stamppot! Maak jouw hockeyavond met vrienden, familie of collega’s compleet door vooraf gezellig aan te schuiven bij het winterse buffet en beleef een volledig verzorgde avond met als toetje een ijshockeywedstrijd.

Stamppot met rookworst

Het stamppot arrangement bestaat uit:

Stamppot boerenkool of wortel en ui, verse rookworst en extra garnituren zoals spekjes, zilveruitjes, augurken, Amsterdamse uitjes, mosterd en piccalilly.

Daarnaast ontvangt je per persoon drie consumpties, en is de koffie en thee van het huis. Toch nog dorstig, dan worden extra consumpties op nacalculatie gefactureerd.

Voorbeeld van de avond:
18.00 uur
Ontvangst met een drankje

18.30 – 19.15 uur
Stamppot buffet

19.30 – 19.45 uur
Uitleg spelregels

20.00/20.30 uur
Aanvang wedstrijd

Kosten

Een stamppotavond is mogelijk vanaf 10 personen en is te boeken voor €45,00 per persoon voor de reguliere tribune en voor €95,00 per persoon voor de hoofdtribune met toegang tot de business club.

Interesse? Neem dan contact op via het contactformulier of rechtstreeks met Pieter Balstra (Bestuurslid Commerciële Zaken) telefonisch via 06-29065357 of per e-mail pieterbalstra@unisflyers.nl.

Geen zin in stamppot, maar wel in Burgers? Kijk dan even hier
Wedstrijdarrangementen UNIS Flyers

Deel dit bericht