Beleef de snelste teamsport!

Juich met ons mee! Wil je geen wedstrijd missen? Dan is een seizoenkaart iets voor jou! Ga je liever een enkele keer of wil je eens iemand meenemen naar een spannende wedstrijd? Dan kun je ook losse tickets kopen.

Halve finale Nederlands kampioenschap

UNIS Flyers speelt op woensdag 28 februari 2024 de halve finale van het Nederlands kampioenschap tegen Snackpoint Eaters Limburg in Geleen.

TypeDagDatumTijdstipThuisspelendUitspelendTickets
Halve finale Ned. kamp.Woensdag28 feb 202420.30 uurSnackpoint Eaters LimburgUNIS FlyersTickets!

Losse tickets

Koop je tickets voor een thuiswedstrijd van de UNIS Flyers online met korting en voorkom dat je in de rij staat bij de kassa. Samen met familie en vrienden genieten van een avond uit.

Volwassenen: € 14,50
Jeugd t/m 17 jaar: € 7,00

Tickets koop je via Ticketpoint.

Seizoenkaart

Mis geen thuiswedstrijd met een seizoenkaart. Je hebt toegang tot alle thuiswedstrijden van de UNIS Flyers, inclusief de play-offs.

Volwassenen: vanaf € 195,00, maar je kunt ook kiezen om er een mooie sjaal of het nieuwe shirt extra voordelig erbij te bestellen!
Jeugd t/m 17 jaar: € 95,00, ook hier kun je ervoor kiezen om een leuke sjaal of het nieuwe shirt erbij te bestellen!

Flyers Live TV

Alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers in Thialf volg je live via Flyers Live TV! Zo hoef je geen wedstrijd te missen en ben je ook thuis op de bank verzekerd van een spannende pot ijshockey. Met professioneel wedstrijdcommentaar beleef je de wedstrijd optimaal vanuit je eigen woonkamer. 

 

Deel dit bericht