Seizoenkaart

Mis geen enkele thuiswedstrijd dit seizoen van UNIS Flyers in Thialf. Met de seizoenkaart op zak ben jij er zeker van dat je alle spectaculaire goalie saves, harde body checks en schitterende goals van UNIS Flyers mee maakt.

Online te bestellen via VanPlan

De seizoenkaarten voor UNIS Flyers zijn uitsluitend te koop via VanPlan. Het reguliere tarief voor een seizoenkaart bedraagt voor jeugd t/m 17 jaar €60,- en voor volwassen €150,-. Een seizoenkaart bestellen? Klik dan hier!

Vraag & Antwoord

Q: Wat kost een losse ticket voor een wedstrijd bij UNIS Flyers?

De verkoopprijs van een individueel ticket voor volwassen bedraagt €12,50 aan de kassa. Voor jeugd is dit €5,-. Het is ook mogelijk om online tickets te bestellen. Deze kosten €11,50 (exclusief servicekosten).

Q: Hoeveel wedstrijden zijn inbegrepen in mijn seizoenkaart?

Alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers in Thialf zijn inbegrepen. Dit betekent dat een seizoenkaart geldig is voor alle oefenwedstrijden, de Ron Bertelingschaal, de Bekercompetitie en BeNe-league.

Mocht UNIS Flyers zich kwalificeren voor de play-offs van de Bekercompetitie en / of BeNe-league, dan worden deze wedstrijden bij de seizoenkaart gevoegd.

Q: Op welke dagen speelt UNIS Flyers in Thialf?

De meeste wedstrijden worden gespeeld op zaterdagavond. Een aantal wedstrijden wordt gehouden op vrijdagavond of zondagmiddag. Voor play-offs duels bestaat de kans dat er op dinsdagavond of woensdagavond wordt gespeeld.

Q: Geeft een seizoenkaart recht op een vaste zitplaats in het stadion?

Behalve in de Business Club zijn er geen zitplaatsen gereserveerd in Thialf. Een seizoenkaart geeft wel altijd recht op het bezoeken van de wedstrijden ook al is de wedstrijd uitverkocht.

Q: Welke supportersverenigingen zijn er bij UNIS Flyers en hoe kan ik lid worden?

Supportersvereniging Friesland Flyers is de vereniging voor de fans van UNIS Flyers. Als lid profiteer je van leuke voordelen zoals busreizen en merchandising.

Q: Welke activiteiten zijn er in Thialf tijdens ijshockeywedstrijden?

Rondom de wedstrijden zijn er verschillende activiteiten. Zo kan er voorafgaand aan een wedstrijd gegeten worden in Thialf. UNIS Flyers biedt hier samen met Thialf verschillende arrangementen aan zoals Mannen- en Vrouwenavond.

Tijdens de wedstrijden worden er verschillende pauzespellen georganiseerd waaraan fans mee kunnen doen.

Q: Welke voordelen heeft een seizoenkaart nog meer?

Seizoenkaarthouders maken gedurende het seizoen exclusief kans op leuke extra’s zoals gesigneerde merchandising of een fanshirt van een aantal spelers.

Deel dit bericht