Seizoenkaart UNIS Flyers

Mis geen enkele thuiswedstrijd het komende seizoen van UNIS Flyers in Thialf. Elke week zit je weer op het puntje van jouw stoel. Brede, snelle en gespierde mannen strijden heldhaftig om de puck. Tomeloze inzet. Pijn verbijten. Om de eer, om de prijzen en voor het logo. Spectaculaire goalie saves. Keiharde bodychecks. Schitterende goals. Gejuich, gezang en tromgeroffel op de tribune.

Dit is jouw avond. Dit zijn jouw medefans. Dit is jouw sport. Dit is ijshockey. Dit is UNIS Flyers. Jouw én ons team! #WeAreAllFlyers.

Seizoenkaarten bestellen?

De seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2024-2025 is inmiddels gestart! Jij kunt je weer verzekeren van een onwijs tof ijshockeyseizoen! De verkoop is in handen van Ticketpoint.

Bestel hier je nieuwe seizoenkaart!

Bekijk alle thuiswedstrijden van de UNIS Flyers

Met de seizoenkaart van de UNIS Flyers heb je altijd toegang tot de thuiswedstrijden, ook als het is uitverkocht! Dit geldt ook voor de bekercompetitie en oefenwedstrijden. Mocht UNIS Flyers zich kwalificeren voor de play-offs van de Bekercompetitie en / of CEHL, dan worden deze wedstrijden bij de seizoenkaart gevoegd.

Maak kans op gratis merchandise van UNIS Flyers

Als seizoenkaarthouder maak je gedurende het hele seizoen kans op leuke extra’s, zoals gesigneerde merchandise of shirts van de spelers.

Hoe kan ik een seizoenkaart aanvragen?

De verkoop van seizoenkaarten verloopt via Ticketpoint. Hierin selecteer je hoeveel seizoenkaarten je wilt hebben. Vervolgens loop je het bestelproces door. Het is mogelijk om de betaling af te ronden met iDeal, creditcard, Bancontact, Sofort Überweisung en KBC. Heb je een waardebon ontvangen? Vul de code van de waardebon in het betaalproces.

Vragen over de TicketMatic App? Lees hier meer.

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op.

Koop hier je seizoenkaart

Vraag & Antwoord

Q: Wat kost een losse ticket voor een wedstrijd bij UNIS Flyers?

De verkoopprijs van een individueel ticket voor volwassen bedraagt €15,00 aan de kassa. Voor jeugd is dit €7,50. Het is ook mogelijk om online tickets te bestellen.

Q: Hoeveel wedstrijden zijn inbegrepen in mijn seizoenkaart?

Alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers in Thialf zijn inbegrepen. Dit betekent dat een seizoenkaart geldig is voor alle oefenwedstrijden, de Bekercompetitie en CEHL. Mocht UNIS Flyers zich kwalificeren voor de play-offs van de Bekercompetitie en / of CEHL, dan worden deze wedstrijden bij de seizoenkaart gevoegd.

Q: Op welke dagen speelt UNIS Flyers in Thialf?

De meeste wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag. Voor play-offs duels bestaat de kans dat er op dinsdagavond of woensdagavond wordt gespeeld.

Q: Geeft een seizoenkaart recht op een vaste zitplaats in het stadion?

Ja, de stoelen zijn genummerd per vak.

Q: Welke supportersverenigingen zijn er bij UNIS Flyers en hoe kan ik lid worden?

Supportersvereniging Friesland Flyers is de vereniging voor de fans van UNIS Flyers. Als lid profiteer je van leuke voordelen zoals busreizen en merchandising.

Q: Welke activiteiten zijn er in Thialf tijdens ijshockeywedstrijden?

Rondom de wedstrijden zijn er verschillende activiteiten. Zo kan er voorafgaand aan een wedstrijd gegeten worden in Thialf. UNIS Flyers biedt hier samen met Thialf verschillende arrangementen aan zoals Mannen- en Vrouwenavond. Ook worden er losse activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld Sunday Funday.

Tijdens de wedstrijden worden er verschillende pauzespellen georganiseerd waaraan fans mee kunnen doen.

Koop hier je seizoenkaart

Deel dit bericht