Beleef de snelste teamsport!

Juich met ons mee! Wil je geen wedstrijd missen? Dan is een seizoenkaart iets voor jou! Ga je liever een enkele keer of wil je eens iemand meenemen naar een spannende wedstrijd? Dan kun je ook losse tickets kopen.

Ron Bertelingschaal 2024

Ook is de Ron Bertelingschaal al ingepland. De wedstrijd tussen de winnaar van het Nederlands landskampioenschap tegen winnaar van de Nederlandse beker. Ticketverkoop en tijdstip is nog niet bekend.

TypeDagDatumTijdstipThuisspelendUitspelendTickets
Ron BertelingschaalZaterdag21 sept 202419.00UNIS FlyersHijs Hokij Den HaagTickets!

Seizoenkaart

Mis geen thuiswedstrijd met een seizoenkaart. Je hebt toegang tot alle thuiswedstrijden van de UNIS Flyers, inclusief de oefenwedstrijden en play-offs.

Volwassenen: € 195,00
Jeugd t/m 17 jaar: € 95,00

De seizoenkaarten voor UNIS Flyers zijn te koop via Ticketpoint.

Losse tickets

Koop je tickets voor een thuiswedstrijd van de UNIS Flyers online met € 0,50 korting en voorkom dat je in de rij staat bij de kassa. Samen met familie en vrienden genieten van een avond uit. Vanaf € 7,00 zit jij al in het stadion.

Volwassenen: € 14,50
Jeugd t/m 17 jaar: € 7,00

Klik hier voor meer informatie over de online ticketverkoop.

Arrangementen

Wil jij indruk maken op klanten, jouw werknemers op een mooie manier belonen of gewoon een avond met je vrienden? Beleef ijshockey zoals je het nog nooit hebt beleefd met de op maat gemaakte UNIS Flyers arrangementen.

 

Deel dit bericht