UNIS Flyers heeft gisteravond haar ongeslagen status weten te behouden in de Beker van Nederland. In Den Haag was de ploeg met 2-3 te sterk voor Cairox Hijs Den Haag. Morgen speelt UNIS Flyers om 17:00 uur thuis in Thialf tegen het Duitse Neusser EV.

Derde winst

In Den Haag was UNIS Flyers 40 minuten lang de bovenliggende ploeg met als 2-3 als resultaat. In de tweede periode was het Jasper Nordemann die de ploeg op voorsprong zette. Anderhalve minuut later breidde Trevor Petersen de voorsprong uit naar 0-2.  In derde periode maakt Alan van Bentem de aansluitingstreffer, maar wist Brent Janssen direct de marge weer op 2 doelpunten te zetten. Door een goal van Reinier Staats kwam Den Haag nog dichtbij, maar het was uiteindelijk UNIS Flyers die met de zege naar huis ging. Door de overwinning is UNIS Flyers na drie wedstrijden nog ongeslagen en staat het op de koppositie in de Beker van Nederland. Na afloop sprak Face-off.nl met Jasper Nordemann. De aanvaller keek tevreden terug op de wedstrijd. Zie het volledige interview in de video.

Tickets

Morgen komt in het kader van de nieuwe Inter Region Cup het Duitse Neusser EV naar Thialf. Het was voor UNIS Flyers de eerste wedstrijd in deze competitie. Om 17:00 uur begint de wedstrijd. Tickets zijn nu in de voorverkoop te bestellen op VanPlan.nl.