Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zo ver! Fans mogen weer wedstrijden bezoeken van UNIS Flyers. Dat betekent dat we op jullie steun rekenen aanstaande zaterdagavond? Want de kraker tegen koploper Bulldogs Liège staat op het programma. De face-off is om 19.00 uur. Hierbij meer informatie over de ticketverkoop en de voorwaarden.

Ticketverkoop

Seizoenkaarthouders en Business Club leden kunnen de wedstrijd op vertoon van hun kaart (seizoenkaart / business club kaart) bezoeken. Heb jij geen seizoenkaart, en wil je toch graag in Thialf aanwezig zijn? Dat kan! Bestel dan je tickets hier via VanPlan. Uiteraard kun je ook zaterdag voor aanvang van de wedstrijd je tickets nog aanschaffen in Thialf.

Let op: we mogen maar een deel van de beschikbare stoeltjes in Thialf gebruiken. Dat betekent dat er maar een select aantal tickets verkrijgbaar zijn. Wees er dus snel bij, want op = op.

Voorwaarden

Voor het bezoeken van de wedstrijd gelden wel een aantal voorwaarden.

  • Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.
  • Bij toegang tot de wedstrijden word je gevraagd een geldige QR-code te tonen (3G of gevaccineerd, herstel, of een PCR-test niet ouder dan 24 uur).
  • Een mondkapje is verplicht als je je in het stadion verplaatst.
  • Je krijgt een vaste zitplaats  op de tribune. Op de zitplaats hoeft je geen mondkapje te dragen.

Wij wijzen iedereen op de eigen verantwoordelijkheid om goed om te gaan met de regels. Samen zorgen we ervoor dat publiek welkom blijft.

Het team heeft jullie steun hard nodig, en is ontzettend blij dat jullie er weer bij kunnen zijn! Let’s go Flyers, let’s go!

Zien we jullie zaterdag in Thialf? Tot dan!

Ps. Hebben jullie de webshop van UNIS Flyers al bezocht? Klik dan hier!

Deel dit bericht