De Nederlandse IJshockeybond heeft vandaag het wedstrijdschema voor het seizoen 2017 – 2018 bekend gemaakt. Voor de Beker van Nederland zijn de teams opgesplitst in twee poules. De eerste thuiswedstrijd van UNIS Flyers is op zaterdag 30 september tegen Tilburg Trappers.

Beker van Nederland
UNIS Flyers is in Poule A ingedeeld en zal met Tilburg Trappers, LACO Eaters Limburg en Silverdome Panters Zoetermeer, AHOUD Devils Nijmegen gaan uitmaken wie er doorstromen naar de halve finale. Poule B bestaat uit de teams van Den Haag, Amsterdam, Den Bosch en Eindhoven.

BeNe-League
In de BeNe-League komen dit seizoen 13 teams uit. Alle teams zullen eenmaal thuis en uit tegen elkaar spelen. De beste acht teams kwalificeren zich voor de play-offs en zullen gaan strijden om de titel.

De beste vier Nederlandse teams tijdens de reguliere BeNe-League competitie plaatsen zich voor de Final Four. Tijdens dit weekend spelen deze teams een halve finale op zaterdag en de winnaars plaatsen zich voor de finale om het Nederlands Kampioenschap op zondag.

Deel dit bericht