De tijdelijke sluiting van de Thialf-ijshockeyhal zorgt voor een aanpassing in het programma van UNIS Flyers, voor de wedstrijden die in december staan gepland. In samenwerking met de betreffende tegenstanders en De Elfstedenhal in Leeuwarden zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd.

Wedstrijd Hyc Herentals

Het duel tussen UNIS Flyers en Hyc Herentals van zaterdag 15 december is definitief uitgesteld. De nieuwe datum van deze wedstrijd staat op zaterdag 26 januari 2019, 20.00 uur. Deze wedstrijd wordt in de Thialf-ijshockeyhal gespeeld, tenzij sluiting van de ijshockeyhal langer duurt.

Wedstrijd Amsterdam Tigers

De wedstrijd UNIS Flyers – Amsterdam Tigers van zaterdag 22 december wordt onder voorbehoud gespeeld op vrijdag 21 december om 20.30 uur in De Elfstedenhal in Leeuwarden. Indien de ijshockeyhal van Thialf op dat moment alweer toegankelijk is, dan wordt deze wedstrijd nog aangepast.

Play-offs Devils Nijmegen

De halve finale wedstrijd voor de play-offs in de bekercompetitie tegen Devils Nijmegen staat onder voorbehoud ingepland op zaterdag 29 december om 17.00 uur in De Elfstedenhal in Leeuwarden. Ook voor deze wedstrijd geldt dat indien de Thialf-ijshockeyhal weer geopend is, dat deze wedstrijd in Thialf wordt gespeeld.

Zodra er meer informatie bekend is over de toegankelijkheid van de Thialf-ijshockeyhal en de wedstrijden tegen Amsterdam Tigers en Devils Nijmegen, dan maakt UNIS Flyers dat via de website en de social media kanalen bekend.

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht