De talentvolle verdediger Jeremy ten Brink maakt komend seizoen deel uit van UNIS Flyers. De 20-jarige Heerenvener komt uit de jeugdopleiding van Heerenveen. 

Jeremy ten Brink geldt als een stay-at-home verdediger die fysiek sterk is. Komend seizoen krijgt hij kans om zich verder te ontwikkelen in het BeNeLeague team. Ten Brink kijkt uit naar het nieuwe seizoen: ,,Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen en kijk er naar uit veel te leren.”

Ambitie

De linkshandige verdediger heeft het streven om dit seizoen om te groeien als ijshockeyer. ,,Ik wil graag een vaste waarde worden in de verdediging en het liefst alles winnen. Elke training is leerzaam en ik hoop op steeds meer ijstijd tijdens wedstrijden.” Ten Brink zal komend seizoen het ijshockey gaan combineren met een opleiding bij de landmacht.

Pre-season

Na een seizoen zonder ijshockey is Ten Brink blij om weer op het ijs te staan. ,,De voorbereiding gaat zoals het hoort. We bouwen rustig op en de intensiteit wordt steeds meer. We doen veel aan conditie en ook aan tactiek wordt al veel aandacht besteed,” geeft Ten Brink aan. Het jaar zonder ijshockey leverde hem veel tijd op. Conditioneel bleef hij in vorm door veel te hardlopen en zodra de sportscholen open waren kon hij de krachttraining hervatten. De verdediger kijkt uit naar komend weekend. ,,Ik heb veel zin in de eerste duels. Alles bij elkaar voelt weer als vanouds met de busrit en het echte ijshockeyer zijn. Ik kan niet wachten,” besluit Ten Brink.

Foto: UNIS Flyers

 

 

Deel dit bericht