Voor UNIS Flyers staat er weer een weekend voor de deur met twee topwedstrijden. Afgelopen weekend hadden de mannen van coach Mike Nason geen competitiewedstrijd. Dit weekend is het weer alle hens aan dek. Op zaterdag (20.00 uur) speelt het team van coach Mike Nason tegen regerend BeNe-league kampioen HYC Herentals. Op zondag reist de ploeg af naar Belgié voor een ontmoeting met Chiefs Leuven (18.15 uur).

Coach van UNIS Flyers Mike Nason is benieuwd hoe zijn team acteert tegen Herentals. Eerder dit seizoen won UNIS Flyers op bezoek bij Herentals met 0-4. Zaterdagavond wordt een heel andere wedstrijd verwacht. ,,Het is heel mooi om tegen ze te spelen. In de afgelopen jaren hebben Herentals en UNIS Flyers een aantal belangrijke wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Herentals heeft een snel team met veel offensieve power. We moeten alert zijn op het ijs,” weet Nason. De winnaar van de wedstrijd tussen UNIS Flyers en Herentals doet uitstekende zaken voor de uiteindelijke  koppositie in de BeNe-League. ,,We spelen allebei offensief met veel snelheid. Dus dat kan een mooie wedstrijd opleveren.”

Chiefs Leuven

Op zondag is Chiefs Leuven de tegenstander. In Thialf was UNIS Flyers eerder dit seizoen met 8-1 te sterk. ,,Ik verwacht een lastige wedstrijd. Alle teams hebben het moeilijk in Leuven. Ze wonnen een paar weken geleden nog van Herentals. Dat geeft aan dat we ze niet mogen onderschatten,” besluit Nason.

Tickets

Wil jij er bij zijn als UNIS Flyers het opneemt tegen HYC Herentals? Koop dan vlug hier je tickets online via VanPlan. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de familiebundel van € 25,00 (twee volwassentickets en twee kindertickets (tot en met 17 jaar)). Zien we je zaterdagavond in Thialf? Puck drop is om 20.00 uur.

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht