Het heeft even geduurd, maar UNIS Flyers speelt zaterdagavond eindelijk weer een wedstrijd. In Thialf is het Duitse Neuwied de tegenstander in de Inter Region Cup. Wedstrijd begint om 20.30 uur. Op zondag reist UNIS Flyers naar België om de strijd aan te gaan met HYC Herentals (20.00 uur).

Coach Mike Nason kan niet wachten om weer wedstrijden te spelen. ,,Het is een lastige periode,” beaamt Nason. ,,Het is fijn om een paar dagen vrij te hebben, maar zo’n lange periode zonder een wedstrijd, dat is iets teveel. We moeten zorgen dat we snel weer in het ritme komen. We hebben goed getraind en zijn er klaar voor.”

Zaterdag kruist UNIS Flyers de degens met het Duitse Neuwied. ,,Het is fijn om weer te beginnen, en Neuwied is een prima tegenstander.” Zondag is Herentals de tegenstander. ,,Herentals is goed bezig. Ze versloegen Den Haag twee keer en zijn geklommen in de rankings. We moeten op onze hoede zijn en de juiste beslissingen nemen,” blikt Nason alvast vooruit.

Ranking

1. Bulldogs Liège – 19 games – 49 points
2. UltimAir Hijs Hokij – 19 games – 32 points
3. UNIS Flyers – 15 games – 31 points
4. Heylen Vastgoed HYC – 19 games – 30 points
5. Snackpoint Eaters Limburg – 17 games – 26 points
6. Mechelen Golden Sharks – 17 games – 19 points
7. Chiefs Leuven – 17 games – 16 points
8. Zoetermeer Panters – 18 games – 7 points

Tickets

Wil jij er ook bij zijn als UNIS Flyers het opneemt tegen Neuwied? Tickets bestel je hier! De wedstrijd begint om 20.30 uur in Thialf! Tot dan!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht