Het is UNIS Flyers niet gelukt om voor de tweede keer op rij de winst te pakken in Luik. Afgelopen weekend was het team van coach Mike Nason nog met 2-0 te sterk, maar woensdagavond trok Bulldogs Liège nipt aan het langste eind: 4-3. Daarmee komt de stand in de finale-serie op 2-1 in het voordeel van Bulldogs Liège. 

UNIS Flyers had in de eerste periode moeite om in het goede ritme te komen. Na ruim 12 minuten stond een 3-0 op het scorebord. In de tweede periode deed Mike Collard iets terug namens UNIS Flyers, maar vlak voor de tweede pauze sloeg Bulldogs opnieuw toe: 4-1.

In de slotperiode zette UNIS Flyers alles op alles om nog iets te forceren. Twee snelle goals van Tom Speel en Jasper Nordemann bracht de spanning volledig terug. Helaas voor UNIS Flyers wisten ze de gelijkmaker niet meer te maken.

Komende zaterdag om 20.00 uur gaat het team van coach Mike Nason vol voor de winst in game 4 van deze finale-serie. Er moet gewonnen worden, zodat de stand in de finale-serie weer gelijk wordt getrokken.

Tickets

Bij deze wedstrijd wil je natuurlijk bij zijn! UNIS Flyers heeft maar één doel, en dat is een winst op Bulldogs Liège pakken in het eigen Thialf. Voor de eigen fans! Kom dus het team van coach Mike Nason aanmoedigen in deze titelstrijd! Tickets koop je online via VanPlan! Tot zaterdag!

Foto: Hilly Kuperus

Deel dit bericht