Vanavond om 20.00 uur speelt UNIS Flyers in Thialf tegen Snackpoint Eaters Limburg. Dit betreft een inhaalwedstrijd, aangezien deze ontmoeting in december werd verplaatst. UNIS Flyers beleeft daarmee een drukke week met vijf wedstrijden.

Zaterdag werd nog gewonnen in Mechelen (5-4) maar zondag moest UNIS Flyers de overwinning aan Bulldogs Liège laten (1-3). ,,We hebben momenteel wat moeite met het scoren van goals,” vertelt coach Mike Nason. ,,De kansen creëren we wel, alleen het afmaken van de mogelijkheden is lastig.”

Tegen Snackpoint Eaters Limburg krijgt UNIS Flyers de kans om zich te herstellen van de nederlaag tegen Bulldogs. ,,We hoeven niet te reizen, dat scheelt een stukje. We hebben een spelersgroep met veel jonge jongens. Er zit veel energie in, dus dan is het geen probleem om een extra wedstrijd te spelen,” besluit Nason.

Tickets

Wil jij er vanavond bij zijn als UNIS Flyers het opneemt tegen Snackpoint Eaters Limburg? Dat kan! Bestel hier je tickets via VanPlan! Wedstrijd begint om 20.00 uur. Tot vanavond in Thialf!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht