IJshockey Nederland heeft de loting verricht voor de kwartfinale van de Nederlandse bekercompetitie. In de Nederlandse bekercompetitie doen 8 teams mee. Drie uit de CEHL (Hijs Hokij, Snackpoint Eaters Limburg en UNIS Flyers) en vijf uit de Eredivisie (Zoetermeer Panters, Amsterdam Tigers, Nijmegen Devils, Utrecht Dragons en OG Capitals Leeuwarden).

UNIS Flyers is gekoppeld aan OG Capitals Leeuwarden in de kwartfinale. Deze wedstrijden worden gespeeld in een best-of-two. De wedstrijden zullen worden gespeeld in het weekend van 27/28/29 september 2024.

DagDatumTijdstipThuisUitTickets
Vrij/Za/Zondag27/28/29 sept 2024N.n.b.OG Capitals LeeuwardenUNIS FlyersVolgt
Vrij/Za/Zondag27/28/29 sept 2024N.n.b.UNIS FlyersOG Capitals LeeuwardenVolgt

Het volledige schema van de kwartfinale wedstrijden zijn als volgt:

Wedstrijd A: Zoetermeer Panters – Hijs Hokij Den Haag
Wedstrijd B: Nijmegen Devils – Amsterdam Tigers
Wedstrijd C: Utrecht Dragons – Snackpoint Eaters Limburg
Wedstrijd D: OG Capitals Leeuwarden – UNIS Flyers.

In de halve finale speelt de winnaar van wedstrijd B tegen wedstrijd D. En de winnaar van wedstrijd A tegen de winnaar van wedstrijd C. In de halve finale wordt een best-of-three gespeeld.

Seizoenkaart

De verkoop van seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen is inmiddels gestart! Wil jij er ook weer bij zijn volgend seizoen en geen wedstrijd van UNIS Flyers in Thialf missen? Bestel dan vlug je seizoenkaart via Ticketpoint! Nog benieuwd naar onze toffe merchandise? Ideaal voor een verjaardagscadeautje! Check onze webshop hier! Graag zien we jou in september weer in Thialf! Tot dan!

Deel dit bericht