Aanstaande zaterdag zal UNIS Flyers het reguliere seizoen traditioneel afsluiten door aandacht te vragen voor een goed doel. Gezamenlijk met de Supportersvereniging heeft UNIS Flyers dit jaar gekozen voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Deze stichting zet zich onbezoldigd in voor het hersentumorpatiënten in Nederland.

Een hersentumor overkomt jaarlijks in een groot aantal mensen. Ongeveer 1500 kwaadaardige hersentumoren worden elk jaar ontdekt en ongeveer 900 goedaardige hersentumoren. Afgelopen zomer overleed Jeroen Beeksma – speler van Heerenveen Flyers – op jonge leeftijd aan een hersentumor. Stichting STOPhersentumoren.nl zamelt door middel van diverse acties jaarlijks geld in om onderzoek mogelijk te maken naar iedere vorm van primaire hersentumoren voor alle leeftijdscategoriën.

Shirtveiling

UNIS Flyers en de SVFF willen hier graag aan bij dragen. Daarom zal UNIS Flyers in het duel tegen AHOUD Devils aanstaande zaterdag in een speciaal ontworpen tenue spelen. Het shirt van elke speler – ontworpen door Kim van Aalderen – zal na afloop van de wedstrijd worden geveild in de Business Club. Iedereen is welkom om bij de veiling aanwezig te zijn.

Naast de veiling zullen er nog tal van andere acties zijn. Hierover volgt later meer informatie.

Tickets

De wedstrijd UNIS Flyers – AHOUD Devils begint aanstaande zaterdag om 20:30 uur. Tickets voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via deze link.

Deel dit bericht