Op bezoek bij EG Diez Limburg heeft UNIS Flyers de volle buit mee naar huis genomen. Met een 5-1 overwinning stapte het team van coach Mike Nason de bus in voor de terugreis naar Heerenveen. 

UNIS Flyers kwam eerst nog wel op achterstand. Maar nog in de eerste periode werd die achterstand omgezet in een voorsprong. Kevin Bruijsten en Jesse Barwell scoorden de eerste twee treffers. In de tweede periode zorgde Kevin Bruijsten voor het derde Friese doelpunt.

In de slotperiode zorgden Mike Collard en Henri Ruotsalainen voor het vijftal. Daarmee pakte UNIS Flyers voor de tweede keer dit weekend  de zege. Vrijdagavond werd namelijk Mechelen Golden Sharks met 6-4 verslagen.

Volgend weekend speelt UNIS Flyers één wedstrijd. Zaterdagavond staat de uitwedstrijd bij Chiefs Leuven op het programma (20.00 uur). De eerstvolgende thuiswedstrijd staat gepland voor zondagmiddag 28 januari 2024. Om 17.30 uur is de puck drop voor de wedstrijd tegen Bulldogs Liège. Tickets kun je nu alvast aanschaffen via Ticketpoint!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht