Na een succesvol eerste bekerweekend staan er dit weekend weer twee pittige duels voor UNIS Flyers op de agenda. Vrijdagavond speelt de ploeg in Tilburg tegen de Trappers in de strijd om de beker en zaterdag begint de BeNe-league thuis tegen het Belgische topteam Herentals. 

Afgelopen zaterdag was UNIS Flyers met 8-1 de meerdere over Tilburg Trappers. Dat betekent echter niet dat het vrijdagavond een gemakkelijke avond gaat worden voor de ploeg van Mike Nason en Dennis Schreur. Tilburg Trappers beschikt over een zeer getalenteerde ploeg en werkt 60 minuten lang hard voor een goed resultaat. “Wedstrijden in Tilburg zijn nooit gemakkelijk. We moeten vrijdag ons eigen spel blijven spelen en hard werken om de overwinning mee naar huis te nemen”, blikt coach Dennis Schreur vooruit.

Een dag later staat in Thialf het eerste BeNe-league duel voor UNIS Flyers op het programma. Het Belgische topteam HYC Herentals komt dan op bezoek. Herentals beschikt al jarenlang over een goede basis met Belgische spelers aangevuld met sterke imports. Schreur ziet de wedstrijd als een mooie graadmeter voor UNIS Flyers. “Het is een sterke tegenstander met goede spelers zoals de broers Morgan en Hunt. De nieuwe imports Hulshof en Brears brengen ervaring met zich mee. Het is een team met een brede basis. Het wordt een mooi duel zaterdag.”

Het duel begint zaterdag om 20:00 uur in Thialf. De online kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets bestellen kan hier.

Deel dit bericht