Met een 2-1 achterstand in de serie is de opdracht voor UNIS Flyers zaterdag duidelijk: winnen om de serie terug naar Den Haag te brengen op zondag. Afgelopen dinsdag waren beide ploegen opnieuw aan elkaar gewaagd en was UNIS Flyers opnieuw dichtbij een overwinning in Den Haag.

“Om kampioen te worden moeten wij eenmaal in Den Haag winnen”, geeft Hoofdcoach Mike Nason aan. Omdat te bewerkstelligen moet UNIS Flyers haar tweede thuiswedstrijd aanstaande zaterdag winnen. Lukt dat niet, dan is Hijs Hokij Den Haag kampioen. Nason verwacht echter dat er zondag opnieuw gespeeld zal gaan worden in Den Haag. “We hebben direct gezegd dat dit een serie van 5 wedstrijden zal worden.”

Zaterdagavond moet om 20:00 uur de eerste stap worden gezet. De verwachte drukte zal realiteit gaan worden gezien de zeer voorspoedige voorverkoop van tickets en dat zal de ploeg goed doen. “Het zou geweldig zijn als het stadion vol zit. Een geweldige atmosfeer om de winst te pakken en de serie gelijk te maken”, reageert Nason op de kaartverkoop.

Tot op heden is de finaleserie een absolute promotie geweest voor het Nederlandse en Belgische ijshockey. Twee ploegen die nauwelijks voor elkaar onder doen en zorgen voor wedstrijden waar iedereen op het puntje van de stoel zit. “De sport verdient, de ploegen verdienen het en de serie verdient een vijfde wedstrijd. Daar gaan wij vol voor”, aldus Nason namens zijn ploeg.

BESTEL NU ONLINE TICKETS, KLIK HIER.

Deel dit bericht