UNIS Flyers speelt op zondag 1 maart de finale om het Nederlands Kampioenschap. In de finale is Cairox Hijs Den Haag de tegenstander. De kaartverkoop voor de finale is nu begonnen!

UNIS Flyers eindigde als hoogste Nederlandse club in de BeNe-League. Op basis daarvan mag UNIS Flyers de wedstrijd in haar eigen thuishaven Thialf spelen. Den Haag eindigde als tweede Nederlandse club in de BeNe-League. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Nederlandse IJshockey Bond (IJshockey Nederland). Dat betekent dat seizoenkaarten van UNIS Flyers voor deze wedstrijd niet geldig zijn.  De finale wordt op zondag 1 maart om 15:30 uur gespeeld.

Tickets

IJshockey Nederland heeft voor UNIS Flyers de tribunes aan de Oostzijde en Zuidzijde gereserveerd. Per bestelling kan je onbeperkt kaarten kopen in de online ticketshop van VanPlan. Alle ticket prijzen in de online ticketingshop zijn inclusief servicekosten. De tarieven voor de online kaarten zijn:

  • Volwassenen € 13,50
  • Jeugd t/m 17 jaar € 6,00

Indien niet alle kaarten voor de finale zijn verkocht in de online voorverkoop, dan zijn er ook aan de kassa in Thialf tickets voor de finale beschikbaar. De ticket prijzen aan de kassa zijn als volgt (inclusief servicekosten):

  • Volwassen € 15,00
  • Jeugd t/m 17 jaar € 7,50
  • Studenten en schoolpashouders € 7,50

Bestel hier jouw tickets online!

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht