Vertel jouw collega’s en vrienden na elke thuiswedstrijd weer enthousiast over UNIS Flyers? Zin om een keer zelf ijshockey te spelen? Organiseer dan nu voor jouw collega’s en vrienden een ijshockeyclinic! 

De ijshockeyclinic van UNIS Flyers is geschikt voor iedereen. Onze spelers van het BeNe-League team zullen jouw team de basisbeginselen van ijshockey leren om uiteindelijk er voor te zorgen dat je optimaal bent voorbereid voor de onderlinge wedstrijd! Ga jij de uitdaging aan met jouw collega’s en vrienden in Thialf, Heerenveen?

IJshockeyclinic

Bij het arrangement voor de ijshockeyclinic is alles inbegrepen. Zo zorgen wij voor onder andere ontvangst met koffie / thee en oranjekoek en verzorgen wij alle materialen inclusief schaatsen om te kunnen ijshockeyen. De clinic op het ijs duurt ongeveer één uur. De deelname is vanaf 12 personen tot maximaal 20 personen en kost €75 p.p. (excl. btw). IJshockeyclinics kunnen plaatsvinden op donderdag of vrijdag tussen 13.30 en 16.15 uur. Eventuele andere tijdstippen op aanvraag bespreekbaar.

Neem contact op voor meer informatie

Heb jij net als ons al zin om te gaan ijshockeyen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de ijshockeyclinic via deze link en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Deel dit bericht