Dit weekend speelt UNIS Flyers in en tegen Hijs Hokij Den Haag (vanavond, 20.45 uur) en zaterdag in Thialf tegen Snackpoint Eaters Limburg (20.00 uur). Twee belangrijke wedstrijden in de strijd voor plaatsing voor het Nederlands kampioenschap.

Het beste Nederlandse team in de ranking plaatst zich rechtstreeks voor de finale. De nr 2 en nr 3 spelen een halve finale. Coach Nason is zich erg bewust wat er op het spel staat. ,,Er heb genoeg goede dingen gezien in de afgelopen wedstrijden, maar de resultaten vielen tegen. Tegen Luik speelden we goed, maar maakten we te weinig goals. We zijn op de goede weg, we moeten door blijven gaan.”

Afgelopen weekend had UNIS Flyers een weekend zonder wedstrijden. ,,Dat was misschien een goede reset. Een mooi moment voor teambuilding en samen leuke dingen te doen. Deze week is het back to work. De komende wedstrijden zijn belangrijk en daarna starten de playoffs. De afgelopen weken hebben we niet de resultaten behaald die we wilden. Nu moeten we de draad weer oppakken,” weet Nason.

,,We moeten het ijs op en zorgen dat we die wedstrijden winnen. Nu is het de tijd om te presteren. We willen een momentum creëren want ik weet zeker dat we goede dingen kunnen laten zien in de resterende wedstrijden. Het gevoel moet goed zijn en de wedstrijd winnen helpt daar uiteraard bij,” besluit Nason.

Tickets

Vanavond speelt UNIS Flyers tegen UltimAir Hijs Hokij (vrijdagavond 20.45 uur) in Den Haag. Zaterdagavond ontvangt UNIS Flyers in Thialf Snackpoint Eaters Limburg om 20.00 uur. UNIS Flyers kan alle steun van de fans gebruiken om tot een goed resultaat te komen, om zodoende de best mogelijke positie voor het Nederlands kampioenschap te bemachtigen.

Moedigen jullie UNIS Flyers zaterdagavond aan? Bestel dan nu alvast je tickets via Ticketpoint! Tot zaterdag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht