UNIS Flyers heeft zich geplaatst voor de finale van het Nederlands kampioenschap, aanstaande zondag 3 maart in De Uithof in Den Haag. Tegenstander is UltimAir Hijs Hokij. In de halve finale was UNIS Flyers te sterk voor Snackpoint Eaters Limburg: 3-2.

Al heel vlug in de wedstrijd keek UNIS Flyers tegen een 2-0 achterstand aan. Defense Frits Doop bracht in de eerste periode de spanning terug met de aansluitingstreffer: 2-1. In de tweede periode zorgde Henri Ruotsalainen enigszins gelukkig voor de gelijkmaker. In de slotperiode bezorgde Jesse Barwell voor de winst voor het team van coach Mike Nason.

De coach was na afloop tevreden over de prestatie van zijn team. ,,Onze penaltykill deed het uitstekend, veel schoten werden geblokt en Martijn (Oosterwijk, red.) had een aantal fantastische reddingen.”

Dat betekent dat UNIS Flyers zich vlug moet herstellen, want aanstaande zondag staat alweer de finale gepland. In De Uithof in Den Haag speelt UNIS Flyers om 15.00 uur de finale voor het Nederlands kampioenschap tegen UltimAir Hijs Hokij. Een herhaling, aangezien de vorige editie ook tussen beide teams werd gespeeld. ,,Ik kijk er naar uit,” vertelt Nason. ,,Ik denk dat iedereen daar naar uit kijkt. We hebben zelf deze kans verdiend. Nu is het aan ons om die kans te verzilveren. Het is altijd speciaal om voor een Nederlands kampioenschap te mogen spelen.”

UNIS Flyers kan alle steun gebruiken in deze prachtige finale! Neem je vrienden, je collega’s, je buurman/buurvrouw, je familie mee naar deze finale! Gezang, spandoeken! Steun onze jongens!

Busreis

De Supporters Vereniging organiseert een busreis voor zondag. Check hiervoor de Facebookpagina van de Supporters Vereniging. Aanmelden kan tot vrijdag 15.00 uur.

Tickets

De tickets voor aanstaande zondag worden beschikbaar gesteld via Ticketpoint. Wil jij erbij zijn, bij deze finale tussen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag? Bestel dan je tickets via Ticketpoint. Tot zondag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht