Het zeer smakelijke toetje van het ijshockeyseizoen is begonnen: de playoffs van de BeNe-League. UNIS Flyers heeft zich ten koste van Chiefs Leuven geplaatst voor de halve finale. In deze halve finale speelt UNIS Flyers tegen Hijs Hokij Den Haag. In een best-of-three serie wordt beslist wie zich plaatst voor de finale! 

Vrijdagavond wordt de eerste wedstrijd gespeeld in Den Haag (20.30 uur). Wedstrijd twee is zondagavond in Thialf om 19.00 uur. Coach Mike Nason kijkt er naar uit. ,,Het gaat om meerdere wedstrijden. Ik verwacht dat we drie wedstrijden spelen. Die mindset moeten we hebben. Na vrijdag spelen we zondag weer tegen dezelfde tegenstander. Je moet zorgen dat je zelfvertrouwen kweekt en onze sterke punten benutten. We moeten het hen niet gemakkelijk maken. We moeten controle zien te krijgen.” 

Nason hoopt weer op een vol Thialf dat vol achter zijn team gaat staan. ,,Een vol Thialf is ontzettend positief. Soms worden de spelers daardoor wat nerveus. Maar dat hoort bij het ontwikkelingsproces, dat je meemaakt hoe het is om voor groot publiek te spelen in grote wedstrijden. Dat is niet te trainen, dat moet je ervaren. Dus ik hoop dat we zondag weer voor een vol Thialf spelen,” besluit Nason enthousiast. 

Tickets

Deze wedstrijd wil je niet missen! Hier moet je bij zijn! Bestel vlug je tickets via VanPlan, zodat je zondag niet in een lange rij staat bij de kassa. UNIS Flyers heeft je support nodig! Tot zondag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht