Fans, welkom!

Wij mogen, zij het beperkt, weer supporters en sponsoren ontvangen bij de wedstrijden van de UNIS Flyers. Daar zijn wij blij mee. De overheid heeft wel een aantal voorwaarden hiervoor gesteld, die wij zullen moeten hanteren. Wij, als bestuur van de UNIS Flyers, zijn wel van mening dat de voorwaarden waaronder niet altijd logisch zijn en onnodige beperkingen aan onze fans opleggen.

Vanwege de beperkingen is het aanvangstijdstip voor de wedstrijden op zaterdag 5 februari tegen Bulldogs Luik  en 12 februari tegen Chiefs Leuven aangepast  van 20.00 uur naar 19.00 uur. Het stadion dient namelijk om 22.00 uur leeg te zijn.

  • Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.
  • Bij toegang tot de wedstrijden word je gevraagd een geldige QR-code te tonen (3G of gevaccineerd, herstel, of een PCR-test niet ouder dan 24 uur).
  • Een mondkapje is verplicht als je je in het stadion verplaatst.
  • Je krijgt een vaste zitplaats  op de tribune. Op de zitplaats hoeft je geen mondkapje te dragen.

Wij wijzen iedereen op de eigen verantwoordelijkheid om goed om te gaan met de regels. Samen zorgen we ervoor dat publiek welkom blijft. Het bestuur van de UNIS Flyers verwelkomt je graag weer als gastheer na 8 thuiswedstrijden zonder de fans te hebben moeten spelen.

Onze jongens en de club hebben jouw steun keihard nodig!

Bestuur UNIS Flyers

Deel dit bericht