Het nieuwe ijshockeyseizoen staat voor de deur en het positieve nieuws is dat er fans bij onze wedstrijden aanwezig mogen zijn! Ben jij net als wij hungry for hockey? Koop vanaf nu jouw eigen, vaste stoelplaats voor elke thuiswedstrijd! Bestel hem hier.

De seizoenkaarten worden standaard als mobiele seizoenkaart geleverd. Meer info over mobiele seizoenkaarten vind je hier. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op via klantenservice@vanplan.nl

Toegang tot alle thuiswedstrijden
Met een seizoenkaart heb je automatisch toegang tot alle thuiswedstrijden. Dus zowel in de oefencampagne, bekercompetitie, in de Beneleague als in de play-offs kan jij UNIS Flyers zien schitteren. Met een seizoenkaart krijg je voorrang ten opzichte van losse kaartverkoop mochten de corona-maatregelen wederom worden aangescherpt.

Nieuw voor komend seizoen is dat alle stoelen genummerd zijn. Dit betekent dat je bij het bestellen van een seizoenkaart ook direct een stoel in het stadion moet uitzoeken. Je kunt zelf in het stoelenplan uitkiezen vanaf welke plek jij dit seizoen UNIS Flyers gaat aanmoedigen.

Coronamaatregelen
Alleen in combinatie met jouw coronatoegangsbewijs (in de coronacheck app of geprint via www.coronacheck.nl) en een geldig ID-bewijs is het vanwege geldende maatregelen mogelijk om de (thuis)wedstrijden te bezoeken. Daarnaast blijft het advies om bij klachten thuis te blijven.

Bestel vandaag nog een seizoenkaart, de eerste 100 seizoenkaarthouders krijgen namelijk een UNIS Flyers merchandise artikel cadeau. Tot snel in Thialf!

 

 

 

 

 

Deel dit bericht