Komende woensdag wordt afscheid genomen van Geran Beers. Door de huidige coronamaatregelen vindt dit plaats in besloten kring. Dinsdagavond is de condoleance in Oranjewoud. In overleg met de nabestaanden van Geran willen wij jullie vragen om woensdagochtend een erehaag te vormen bij Thialf.

Condoleance

Dinsdag 30 november is er van 19.00 tot 20.00 uur mogelijkheid tot condoleren in Het Afscheidhuis in Oranjewoud. De condoléance is voor iedereen toegankelijk. Het adres is: Cissy van Marxveldtlaan 9, 8453 WB Oranjewoud.

Erehaag

Op woensdag 1 december wordt in besloten kring afscheid genomen van Geran. De rouwstoet gaat langs Thialf en maakt een ronde op het parkeerterrein bij de ijshockeyhal. De familie en wij vragen jullie om een erehaag te vormen en met een ijshockeystick te tikken op de grond. De verwachting is dat de rouwstoet er rond 9.30 uur er zal zijn.

In verband met de coronaontwikkelingen vragen we jullie de basis hygiene maatregelen in acht te nemen en anderhalve meter afstand te houden (ook tijdens de erehaag). Heb je coronaklachten? Dan vragen we je eerst te testen en pas naar de erehaag te gaan als je negatief getest bent.

#AlwaysAFlyer

Deel dit bericht