Nog iets meer dan één week en dan speelt UNIS Flyers de eerste wedstrijd in de bekercompetitie tegen Den Haag. Face-off: zaterdag 9 oktober om 20.00 uur. Dit weekend staat er nog één oefenduel op het programma. Vanavond speelt UNIS Flyers in Duitsland tegen Füchse Duisburg. Dat is de generale repetitie voordat de bekercompetitie los barst.

Coach Mike Nason zag zijn team afgelopen weekend met 5-2 winnen van Zoetermeer Panters. Deze twee teams komen elkaar ook weer tegen in de bekercompetitie. Pippo Limnell was met twee goals belangrijk en Lennart Vosmer, dit seizoen de stap gemaakt naar het eerste team, maakte zijn eerste goal voor UNIS Flyers.

Komend weekend speelt UNIS Flyers op Duitse bodem. Vrijdagavond kruist het team van Mike Nason de ijshockeysticks met Füchse Duisburg. Dat is de laatste wedstrijd in de oefencampagne, voordat UNIS Flyers op zaterdag 9 oktober in de bekercompetitie van start gaat tegen Den Haag. Aanvang van het duel tegen Den Haag is 20.00 uur.

Wedstrijdtickets & seizoenkaarten

Heb jij zaterdag 9 oktober rood omcirkelt in je agenda? Dat is de eerste bekerwedstrijd voor UNIS Flyers tegen Den Haag in Thialf! Hier wil je bij zijn! Bestel je tickets alvast hier!

Wil je een vaste plek in Thialf komend seizoen, en bij alle wedstrijden aanwezig zijn? Bestel je seizoenkaart dan hier.

 

*****************************

Meer informatie over seizoenkaarten

De seizoenkaarten worden standaard als mobiele seizoenkaart geleverd. Meer info over mobiele seizoenkaarten vind je hier. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op via klantenservice@vanplan.nl.

Toegang tot alle thuiswedstrijden

Met een seizoenkaart heb je automatisch toegang tot alle thuiswedstrijden. Dus zowel in de oefencampagne, bekercompetitie, in de BeNe-league als ook de play-offs kan jij UNIS Flyers zien schitteren. Met een seizoenkaart krijg je voorrang ten opzichte van losse kaartverkoop, mochten de corona-maatregelen wederom worden aangescherpt.

Nieuw voor komend seizoen is dat alle stoelen genummerd zijn. Dit betekent dat je bij het bestellen van een seizoenkaart ook direct een stoel in het stadion moet uitzoeken. Je kunt zelf in het stoelenplan uitkiezen vanaf welke plek jij dit seizoen UNIS Flyers gaat aanmoedigen.

Coronamaatregelen

Alleen in combinatie met jouw coronatoegangsbewijs (in de coronacheck app of geprint via www.coronacheck.nl) en een geldig ID-bewijs is het vanwege geldende maatregelen mogelijk om de (thuis)wedstrijden te bezoeken. Daarnaast blijft het advies om bij klachten thuis te blijven.

Bestel vandaag nog een seizoenkaart, de eerste 100 seizoenkaarthouders krijgen namelijk een UNIS Flyers merchandise artikel cadeau. Tot snel in Thialf!

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht