De mooiste weken van het ijshockeyseizoen staan voor de boeg. UNIS Flyers speelt nog één regulier BeNe-League duel en daarna volgen er alleen nog wedstrijden om de prijzen. Te beginnen zondag 1 maart om 15.30 uur in Thialf.

Reguliere competitie

Woensdagavond 26 februari speelt UNIS Flyers in Mechelen tegen de Golden Sharks het laatste reguliere duel dit seizoen. Mechelen is nog volop in de strijd om een plek af te dwingen voor de play-offs. UNIS Flyers is al als eerste geëindigd in het reguliere seizoen en heeft daardoor thuisvoordeel afgedwongen in de BeNe-League play-offs.

Finale om het Nederlands Kampioenschap

Zondagmiddag om 15:30 uur staat de finale om het Nederlands Kampioenschap tussen UNIS Flyers en Cairox Hijs Den Haag op het programma. De finale wordt gespeeld in Thialf. De kaartverkoop voor de finale verloopt voortvarend. Wil jij bij de finale zijn? Bestel dan tickets via deze link. Let op: seizoenkaarthouders van UNIS Flyers hebben op vertoon van de seizoenkaart geen recht op toegang tot de finale. Ook zij zullen een ticket moeten kopen.

BeNe-League play-offs

In het weekend van 6-8 maart wordt de kwartfinale van de BeNe-League play-offs gespeeld. UNIS Flyers ontmoet in de best-of-three serie de nummer 8 van de BeNe-League competitie. Op dit moment kunnen dat nog 5 ploegen worden. Het wedstrijdschema volgt zodra de ranglijst definitief is.

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht