Vanavond speelt UNIS Flyers de topper in de BeNe-League tegen Cairox Hijs Hokij Den Haag. Om 20.30 uur valt de puck voor het eerst in Den Haag. UNIS Flyers leidt de dans met ongeslagen status in de BeNe-League. Hijs Hokij volgt op gepaste afstand en bezet plek twee.

Het team van coach Mike Nason speelde twee keer eerder tegen Cairox Hijs Hokij Den Haag. In de bekercompetitie won UNIS Flyers in Den Haag met 2-3. De goals van UNIS Flyers werden gescoord door Jasper Nordemann, Trevor Petersen en Brent Janssen. Een week later kwam Hijs Hokij Den Haag naar Heerenveen. Een bloedstollende wedstrijd was het gevolg, waar UNIS Flyers uiteindelijk aan het langste eind trok na penaltyshots. De eerste zes penaltyshots van beide teams werden gestopt door de goalies. Pas de zevende was raak van de stick van Juha Kiilholma, en daarmee bracht hij de winst (2-1) naar UNIS Flyers.

Vanavond dus de derde ontmoeting tussen beide teams dit seizoen. Wie komt het beste uit de feestdagen? Weet UNIS Flyers de ongeslagen status te behouden, of steekt Hijs Hokij Den Haag daar een stokje voor?

Volg de wedstrijd op de socials (Instagram en Twitter) van UNIS Flyers!

Eerstvolgende thuiswedstrijd

Vrijdag 3 januari 2020 is de eerstvolgende thuiswedstrijd voor UNIS Flyers. Wil jij hierbij zijn? Koop dan alvast hier je tickets via VanPlan voor deze wedstrijd! De face-off is om 20.30 uur. Zien we je dan in Thialf?

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht