Coach Mike Nason kan komend seizoen weer beschikken over Jasper Nordemann. Jasper is met zijn 27 jaar één van de oudere spelers van UNIS Flyers en was afgelopen seizoen captain van het team.

Momenteel verblijft Jasper alweer sinds juni in Finland. Daar viert hij vakantie maar traint hij ook deze zomer. ,,Ik streef altijd naar beter. Je kunt hier gemakkelijk het ijs op, en wat ik in Amsterdam merk: in de sportschool is het altijd druk. Hier is het wat rustiger en eigenlijk vind ik dat leven ook wel lekker,” vertelt Jasper.

Dat hij komend seizoen weer in het shirt van UNIS Flyers speelt was voor Jasper geen lastige keuze. ,,Waarom niet?” lacht hij. ,,Ik heb het goed naar mijn zin bij Flyers. Dat is het eigenlijk. Ik vind het heel leuk. De uitdaging is er nog steeds. Sinds vorig seizoen zijn we weer aan het bouwen aan het team, dat behoorlijk is verjongd. Dat is ook weer een uitdaging.”

Afgelopen seizoen was Jasper samen met Lars den Edel captain van UNIS Flyers. ,,Natuurlijk veranderd dat mijn persoonlijke situatie wel een beetje, maar het is ook niet heel anders. Daarin moet je als speler groeien. Wij deden dat op onze manier. Maar ik vind het belangrijk om niet teveel te veranderen en wel mezelf te blijven,” vertelt Jasper.

Jasper speelt alweer zes seizoenen bij UNIS Flyers (inclusief Covid-jaar). ,,Ik weet hier waar ik aan toe ben. Het is allemaal goed geregeld. Ik denk dat de sfeer tijdens onze thuiswedstrijden, en zelfs bij uitwedstrijden heel fijn is. Ik ken de club redelijk goed en ik geef jeugdtrainingen. Het is een fijne organisatie om voor te ijshockeyen. We spelen elk jaar voor de prijzen en doen altijd in de top mee. Dat is ook een drive om door te gaan en om daar nog meer uithalen,” vindt hij.

Daarnaast zijn de teams in de competitie steeds meer naar elkaar toe gegroeid. ,,Ik draai al wat langer mee en een aantal seizoenen geleden won je soms wel met 10-0. Dat is niet meer. Het is niet meer gemakkelijk. Als je wint, dan weet je ook dat je er hard voor moet werken. Dat maakt het voor mij leuker,” vindt Jasper.

Seizoenkaart

Moedig jij Jasper komend seizoen aan in Thialf? De verkoop van seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen is gestart! Als jij volgend seizoen geen wedstrijd van UNIS Flyers in Thialf wil missen, bestel dan vlug je seizoenkaart via Ticketpoint! Nog benieuwd naar onze toffe merchandise? Ideaal voor een verjaardagscadeautje! Check onze webshop hier! Graag zien we jou in september weer in Thialf! Tot dan!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht