Zaterdagavond om 20.00 uur barst de halve finale los tussen UNIS Flyers en Devils Nijmegen. Zij strijden in een best-of-three serie wie zich plaatst voor de finale van het Belgisch Nederlands kampioenschap. Op zondag is de uitwedstrijd in Nijmegen (20.15 uur). Indien nodig is op woensdag 18 maart 2020 om 20.00 uur de derde wedstrijd in Thialf.

Alles of niets

Jasper Nordemann, aanvaller van UNIS Flyers kijkt uit naar de serie tegen Devils Nijmegen. Wedstrijden in de playoffs zijn anders dan in de reguliere competitie. ,,In de playoffs is het alles of niets. Je speelt een slechte wedstrijd en het seizoen kan zo afgelopen zijn,” vertelt Jasper.

De 23-jarige aanvaller verwacht een lastige serie tegen Devils Nijmegen. ,,Nijmegen heeft een team dat er elk jaar staat bij de belangrijke wedstrijden. Dus ik denk dat het zeker een spannende serie wordt.”

Extra boost

Twee weken geleden speelde UNIS Flyers voor een vol Thialf de finale van het Nederlands kampioenschap. Jasper was onder de indruk van de uitverkochte hal. ,,De finale voor het Nederlands kampioenschap was heel bijzonder! Voor een vol stadion spelen is het mooiste wat er is en helemaal in eigen Thialf. Dat geeft toch een extra boost als je het ijs op komt.”

Tickets halve finale

Wil jij Jasper en zijn teamgenoten aanmoedigen in hun strijd met Devils Nijmegen in de halve finale de BeNe-League playoffs? De wedstrijd is zaterdag 14 maart 2020, om 20.00 uur. Koop je tickets hier via VanPlan. Seizoenkaarthouders hebben overigens op vertoon van hun seizoenkaart toegang tot deze wedstrijden. Check voor de zekerheid ook de huisregels die gelden in Thialf.

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht