UNIS Flyers is ontzettend vereerd dat vanavond een groot deel van de selectie uit het seizoen 1969-1970 in Thialf is. De spelers zullen vanavond voorafgaand aan de wedstrijd met elkaar dineren en vervolgens UNIS Flyers aanmoedigen tegen Geleen.

In de zomer stuurden Roger Loewen en Robie Tambelinni een e-mail waarin ze schreven dat ze naar Nederland kwamen. In hun vakantie wilden ze graag een wedstrijd van UNIS Flyers bijwonen en dat is vanavond. Loewen en Tambelinni zijn bijzondere spelers voor Flyers, want ze zijn de allereerste imports van de club. Na hun hebben tientallen buitenlandse spelers hun ijshockeydroom nagejaagd in Heerenveen.

Vanavond zijn naast Loewen en Tambelinni ook hun voormalige teamgenoten uit het seizoen 1969-1970 in Thialf. Gisteravond zijn beide Canadezen al bezoek geweest. Bestuurslid Pieter Balstra heeft hen een rondleiding gegeven in Thialf en de technische staf en spelers van UNIS Flyers hebben uitvoerig met de imports van het eerste uur gesproken in de kleedkamer. In het programma van Flyers Live TV zijn deze unieke beelden te zien.

Tickets

De topwedstrijd in de BeNe-League tussen UNIS Flyers en Microz Eaters Geleen begint vanavond om 20:30 uur in Thialf. Tickets zijn online verkrijgbaar via deze link. Flyers Live TV begint vanavond om 20:15 uur met uitzenden en ook hier zal de wedstrijd rechtstreeks worden uitgezonden.

 

Deel dit bericht