Gisteravond won Era Renomar HYC Herentals in eigen huis van Microz Eaters Geleen. Hierdoor is de finale van de BeNe-League een Nederlands-Belgisch affiche geworden. De best-of-five serie begint komende vrijdag om 20:30 uur in Thialf. De online kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Afgelopen weekend versloeg UNIS Flyers Bulldogs Liège met twee overwinningen. De halve finale serie tussen Herentals en Geleen leverde een derde en beslissende wedstrijd op. Beide ploegen wonnen één duel in overtime. Gisteravond kende Herentals een sterke eerste periode en ging het rusten met 3-0. Ondanks dat Geleen een paar keer tot 1 goal verschil terugkwam, was het Herentals die uiteindelijk met 6-4 won.

UNIS Flyers en Herentals speelden dit seizoen twee keer tegen elkaar. In beide wedstrijden waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en werd de wedstrijd past beslist in overtime. Beide keren won UNIS Flyers. Morgen komt er een uitgebreidere preview op de finale serie online.

Tickets

De eerste wedstrijd in de finale serie is vrijdag 22 maart om 20:30 uur in Thialf. De rest van het schema volgt zo spoedig mogelijk. Tickets zijn in de voorverkoop te bestellen op VanPlan.nl. Klik hier om de tickets direct aan te schaffen!

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht