De wedstrijd van vanavond is in trek bij de fans van UNIS Flyers. In de voorverkoop worden al ontzettend veel kaarten verkocht. Bovendien zijn er vanavond veel zakelijke gasten aanwezig uit Noord-Nederland. Naast dat het een topaffiche is in de BeNe-League, is de wedstrijd extra bijzonder om dat UNIS Flyers aandacht vraagt voor Stichting STOPhersentumoren.nl.

UNIS Flyers en tegenstander AHOUD Devils zijn beiden inmiddels gekwalificeerd voor de Final Four en de BeNe-League play-offs. Echter het reguliere seizoen is voor beide clubs verre van gespeeld. In het slot van de competitie wordt uitgemaakt wie tegen wie uitgaat komen in de beslissende fase van het seizoen. Bekerwinnaar AHOUD Devils staat inmiddels op de vijfde plaats en zou in theorie nog thuisvoordeel kunnen halen voor de BeNe-League play-offs.

Voor UNIS Flyers zijn waarschijnlijk vier punten dit weekend genoeg zijn om als eerste te eindigen in de competitie. Maar met AHOUD Devils vanavond en Herentals (morgen uit) komt de ploeg twee ijzersterke tegenstanders tegen. De ploeg is gedreven en wil de goede vorm van afgelopen woensdag doortrekken. Dat gebeurt vanavond in speciale shirts. De fraai ontworpen shirts door Kim van Aalderen zullen na afloop van de wedstrijd worden geveild in de Businessclub. De Businessclub is voor iedereen open en er is live muziek!

Tickets

Kom jij vanavond UNIS Flyers ook aanmoedigen? Bestel dan nu tickets online! Komen jullie met het gezin, profiteer dan van de voordelige familiebundel! De wedstrijd begint om 20:30 uur.

Foto: Nicolien Sijtsema

Deel dit bericht