In de tweede oefenwedstrijd van dit seizoen is UNIS Flyers tegen een nederlaag aangelopen. In Thialf was Crocodiles Hamburg beduidend te sterkt. Na 60 minuten ijshockey was de eindstand 1-10.

Na 18 maanden zonder ijshockey in Thialf werd er vandaag weer gehockeyd. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen was Crocodiles Hamburg te tegenstander. De Duitsers komen uit in de Oberliga en gelden daar als één van de betere teams. Desondanks kwam UNIS Flyers via de Fin Roope Nikkilä vlot op voorsprong. Daarna was Crocodiles Hamburg heer en meester op het Heerenveense ijs. De ploeg liep snel uit naar een 1-3 voorsprong. In de tweede periode liep captain Trevor Hunt tegen een straf aan en toen ging het snel. Hamburg breidde de voorsprong rap uit. Het hoge tempo en snelle passing dat Hamburg speelde, brak UNIS Flyers op. In de laatste periode bleef het krachtsverschil te groot en bleef Hamburg scoren. Uiteindelijk kwam de eindstad op 1-10 uit.

Komend weekend komt UNIS Flyers weer in actie. Dit maal tegen twee Oberliga teams. Vrijdag speelt de ploeg uit in Hamburg. Twee dagen later speelt UNIS Flyers weer in eigen huis. Dan is Duisburg de tegenstander.

Deel dit bericht