UNIS Flyers speelt dit weekend twee wedstrijden in de Inter Region Cup. Beide wedstrijden zijn tegen Duitse tegenstanders. Zaterdagavond treft UNIS Flyers in Thialf Herford Ice Dragons. Een dag later speelt de ploeg de uitwedstrijd bij Dinslaken Cobras.

Beide tegenstanders zijn voor UNIS Flyers redelijk bekend. In de voorbereiding zijn het vaste sparringpartners van de ploeg. Zo nam UNIS Flyers afgelopen zomer deel aan het oefentoernooi bij Herford en speelde ze ook een oefenwedstrijd in Dinslaken. UNIS Flyers bezet op dit moment de vierde plaats in de Inter Region Cup. Dubbele winst zou in theorie nog een tweede plaats in de eindrangschikking kunnen opleveren.

Inter Region Cup

Hoofdcoach Mike Nason heeft zin in het weekend. “We willen de Inter Region Cup goed afsluiten met een dubbele winst. Tegelijkertijd benutten we beide wedstrijden om ons zelf goed voor te kunnen bereiden op de wedstrijd van volgende week woensdag (bekerfinale, red.)”.

Over de tegenstanders heeft Nason een duidelijk beeld. “Herford is aanvallend sterk team. We moeten zorgen dat we hen onder druk zetten in het neutrale vak. Dinslaken is meer een team dat loert op de fouten van de tegenstander. Voor ons zijn het goede tegenstanders om ons tactiek fijn te scherpen.”

Tickets bestellen

Wil jij alvast tickets bestellen voor de wedstrijd UNIS Flyers – Herford Ice Dragons? Dat kan vanaf nu via onze ticketshop op Vanplan.nl. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht