UNIS Flyers heeft het laatste duel in de voorbereiding op de Ron Bertelingschaal verloren. In Duitsland was Dinslaken Kobras vrijdagavond met 5-2 te sterk. Komende zaterdag begint voor UNIS Flyers het seizoen officieel. In Thialf is dan Carox Hijs Hokij de tegenstander. 

Pre-season

Na twee overwinningen en een nederlaag  in de pre-season toog UNIS Flyers vrijdagavond naar Dinslaken. De eerste periode begon goed voor de ploeg van Mike Nason en Jacco Landman. Door twee doelpunten van Pippo Limnell leidde UNIS Flyers na 20 minuten ijshockey met 1-2. In de tweede en derde periode wist UNIS Flyers niet meer het net te vinden. Dat deed Dinslaken Kobras wel. De thuisploeg kwam in de tweede periode op gelijke hoogte en liep in derde periode uit naar een 5-2 overwinning.

Ron Bertelingschaal

Aanstaande zaterdag begint het Nederlandse ijshockeyseizoen met de Ron Bertelingschaal. De twee beste teams van het afgelopen seizoen staan dan tegenover elkaar in Thialf. De kaartverkoop voor de Ron Bertelingschaal is begonnen. Tickets zijn te bestellen op Van Plan (klik hier).

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht