Na drie seizoenen Assistent Coach te zijn geweest, vertrekt Dennis Schreur bij UNIS Flyers. De combinatie tussen zijn werk en ijshockey werd lastiger. De nieuwe kansen die hem worden geboden op zijn werk zijn dusdanig interessant dat Schreur heeft aangegeven zijn contract niet te willen verlengen.

Samen met Hoofdcoach Mike Nason vormde Dennis Schreur de afgelopen vijf seizoen een coaching duo bij UNIS Flyers. De eerste twee seizoenen coachten ze gezamenlijk het Toekomstteam in de Eerste Divisie. Sinds 2015-2016 hebben ze met veel succes het BeNe-League team gecoacht. Daarvoor speelde Schreur jarenlang op het hoogste ijshockeyniveau. 

Bevoorrecht geweest

“Ik ben bevoorrecht geweest dat ik de afgelopen jaren in deze rol bij UNIS Flyers betrokken mocht zijn. Het was erg leerzaam en ik heb ontzettend genoten”, geeft Schreur aan. De mogelijkheid om meer uren te gaan maken op zijn werk, wilde hij niet laten schieten. Dit betekent wel dat zijn maatschappelijke carrière niet langer te combineren is met ijshockey. “Ik wil de fans, spelers en staf bedanken voor de afgelopen seizoenen. Zij zijn heel erg belangrijk geweest voor het succes. Ik blijf UNIS Flyers volgen en aanmoedigen uiteraard.”

Belangrijke bijdrage

Voorzitter Henk Hoekstra is erkentelijk voor de bijdrage van Schreur aan UNIS Flyers afgelopen jaren. “Schreur was onderdeel van een succesvol coaching duo. Mede door zijn inbreng beschikken wij al enkele seizoenen over de minst gepasseerde verdediging. Ik wil hem namens de club bedanken voor zijn inzet en hem veel succes wensen in zijn verdere carrière.” 

UNIS Flyers zal morgenochtend de nieuwe assistant coach van Mike Nason presenteren.

Deel dit bericht