Met Justin van Baarsen erbij heeft UNIS Flyers de defensie voor komend seizoen op orde. De jeugdinternational komt over van Dragons Utrecht en voegt zich per direct bij het team van coach Mike Nason.

Justin kijkt uit naar zijn tijd bij UNIS Flyers en het weerzien met coach Mike Nason, met wie hij al eens contact had. ,,Ik kwam met Mike in gesprek bij trainingen van het Nederlands team,” vertelt Justin.

,,Ik wil me bij Flyers verder ontwikkelen komend seizoen. En ik zou graag bij de vaste verdedigers willenkomen, zodat ik het team kan helpen,” zegt de 20-jarige verdediger. Justin heeft al de nodige vlieguren gemaakt in de BeNe-League. Eerst bij Hijs Hokij Den Haag en daarna bij Antwerp Phantoms.

Afgelopen jaar speelde hij bij Dragons Utrecht, waar hij in 8 wedstrijden zes goals maakte. Echter ziet hij zichzelf niet als een veelscorende verdediger. ,,Maar het schieten ging lekker afgelopen seizoen,” beaamt Justin.

Justin is een solide verdediger, vindt hijzelf. ,,Ik ben rustig aan de puck en heb overzicht. Ik wil altijd de goede pass maken en zorgen dat je goede plays maakt. Natuurlijk wil ik ook wel eens meedoen aan de aanval, maar dat ligt aan het moment en dat moet je goed kiezen,” legt hij uit.

Justin kan niet wachten om aan de slag te gaan bij UNIS Flyers. ,,Het is een serieuze club en een hecht team dat komend jaar weer voor de prijzen gaat spelen. En in dat team wil ik het beste van mezelf laten zien,” besluit Justin.

Foto: Justin van Baarsen

Deel dit bericht