UNIS Flyers neemt het zaterdagavond in Thialf op tegen Snackpoint Eaters Limburg. Eerder dit seizoen verloor UNIS Flyers van Eaters met 1-0. Een goede kans voor het team van coach Mike Nason om revanche te nemen op de Limburgers. Op zondag reist UNIS Flyers af naar Herentals.

Ondanks dat de BeNe-League pas een paar weken onderweg is, laat het team van coach Mike Nason een goede ontwikkeling zien. Dat onderstreept coach Mike Nason. ,,De leercurve van een aantal spelers gaat behoorlijk snel. Ook ons spel wordt per week beter. De spelers helpen elkaar en de energie en snelheid is goed,” vindt Nason.

,,In de wedstrijd maken we steeds betere beslissingen. Dat zag je ook in de wedstrijden van afgelopen weekend. We misten Roope (Nikkilä, red.), maar je ziet dat andere spelers dan opstaan. Ook het optreden van beide goalies in de twee wedstrijden was goed. Zij maken belangrijke saves, waardoor we kunnen presteren,” blikt Nason terug.

Zaterdag tegen Eaters in Thialf

Zaterdagavond valt de puck om 20.00 uur tegen Snackpoint Eaters Limburg. ,,We hebben nu beter inzicht in hun spelopvatting, door onze vorige wedstrijd tegen hen. Conditioneel zijn we als team sterker geworden en we willen de volgende stap zetten.”  Zondag gaat UNIS Flyers op bezoek bij Herentals. Daar is de eerste face-off om 20.00 uur. Herentals-uit is altijd een lastig duel, vindt Nason. ,,Hun rink is lastig, waar de boarding deels ontbreekt. Ze hebben daardoor echt een thuisvoordeel. Ik vind ze meestal thuis ook twee keer zo sterk als in uitduels. Structureel moeten we sterk zijn en ons eigen spel spelen. Beide wedstrijden zijn weer een goede test om te zien waar we staan en hoe we ons ontwikkelen,” besluit Nason.

Tickets!

Wil jij erbij zijn als UNIS Flyers zaterdagavond aantreedt tegen Snackpoint Eaters Limburg? Dat kan! Bestel je tickets alvast online via VanPlan! De wedstrijd begint om 20.00 uur. Kom naar Thialf en moedig UNIS Flyers aan dit ijshockeyseizoen! Scoor alvast in de webshop je favoriete fanartikelen.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht