De oefencampagne start vanavond (11 september) met een wedstrijd tegen de Kemphanen in Eindhoven. Morgen (12 september) staat de eerste thuiswedstrijd tegen de Crocodiles Hamburg op het programma. Face off van die wedstrijd is 18.00 uur. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot de wedstrijd. Losse tickets zijn online te koop via VanPlan.

Vanwege de bekende maatregelen mag tijdens de komende wedstrijden 2/3 van de capaciteit van Thialf benut worden Voor toegang tot de wedstrijd moet je een geldige QR-code in de Corona Check-app (of geprint) tonen. Dit kan een vaccinatiebewijs, negatieve test of herstelbewijs zijn. Meer informatie vind je op TestenVoorToegang.nl. Volgens de richtlijnen hoeft in de ijshockeyhal geen anderhalve meter afstand gehouden te worden.

Vaste zitplaats

De seizoenkaarten en losse tickets zijn allemaal toegewezen aan een vaste plek. We vragen iedereen om ook op deze plek plaats te nemen tijdens de wedstrijd. Losse tickets zijn online verkrijgbaar. Op de wedstrijddag is er ook verkoop van tickets aan de kassa. Houd ook dan rekening met de geldende maatregelen.

Bezoekersinformatie

Houd voor toegang tot de wedstrijd UNIS Flyers – Crocodiles Hamburg rekening met het volgende:

  • De kassa’s en controle gaat 1 uur voor aanvang open. Houd vanwege de toegangscontrole rekening met langere wachttijden. Kom daarom op tijd.
  • Zorg dat je je seizoenkaart/ticket, legitimatiebewijs en vaccinatie- of testbewijs bij de hand hebt.
  • Kinderen onder de 13 mogen zonder corona-toegangsbewijs binnen.
  • Op de tribunes vervalt de anderhalve meter-regel.
  • We vragen iedereen om, in lijn met de corona regels voor sportevenementen, de wedstrijd zittend en op je eigen plaats te kijken.

Plattegrond

Deel dit bericht