Voor de zesde keer dit seizoen staan UNIS Flyers en AHOUD Devils tegenover elkaar dit seizoen. De teams zijn ontzettend aan elkaar gewaagd. UNIS Flyers stapte 3 keer als winnaar van het ijs, AHOUD Devils was 2 keer de beste. Vanavond verwacht hoofdcoach Mike Nason opnieuw een spannend duel.

“Het is een beladen duel met veel druk. Beide teams willen de bekerfinale bereiken, dus er staat veel op het spel”, vertelt Nason over het gevoel dat deze wedstrijd oproept. In de Leeuwarder Courant van afgelopen maandag werd geschreven dat UNIS Flyers al echt het play-offs ijshockey speelt. Iets wat Nason ook bevestigt. “We moeten vanavond ijzersterk beginnen en proberen de wedstrijd naar ons toe te trekken. Het zijn de details die tellen vanavond. Iets wat absoluut bij play-offs hoort”.

UNIS Flyers kan over een fitte en complete selectie beschikken. Het team heeft bovendien afgelopen weekend de wedstrijden gewonnen van twee andere topteams uit de BeNe-League. Zowel over het resultaat tegen Hijs Hokij Den Haag als Eaters Geleen was Nason tevreden. “We hebben gedeelten van beide wedstrijden ontzettend sterk gespeeld en tegelijkertijd ook het resultaat veilig kunnen stellen op het moment dat we meer onder druk kwamen te staan.”

Vanavond telt alleen de winst en de ploeg is gebrand om opnieuw de bekerfinale te halen. “We moeten zorgen dat we scherp voor de goal zijn en alert op de rebounds. Het gaat een harde wedstrijd worden”, besluit Nason.

Flyers Live TV

Er zijn voor morgen geen tickets meer beschikbaar. Flyers Live TV is aanwezig en zendt de wedstrijd rechtstreeks uit. Klik hier om naar de uitzending te gaan.

Bekijk hier de spectaculaire promovideo!

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht