Vandaag reist het team van coach Mike Nason af naar Hijs Hokij Den Haag (20.30 uur) en zaterdagavond (ook 20.30 uur) is in Thialf Mechelen Golden Sharks de tegenstander. Een belangrijk weekend voor UNIS Flyers en ook een goed meetpunt waar de ploeg momenteel staat.

Coach Mike Nason was blij met de twee overwinningen van afgelopen weekend op Neuwied (3-1) en HYC Herentals (4-1). ,,De intensiteit van het team was goed. We hadden snelheid in ons spel en maakten de juiste keuzes.” Dit weekend dendert de Flyers-trein weer door met twee spannende duels.

Vooral de wedstrijd tegen Den Haag op vrijdagavond is belangrijk. Een week later staat namelijk de bekerfinale op het programma, in Den Haag en tegen Den Haag. ,,De wedstrijd vrijdagavond is een goede test om te kijken waar we staan. En ik vind het belangrijk dat we met vertrouwen weer uit Den Haag vertrekken,” blikt Nason alvast vooruit.

Een dag later is in Thialf het Belgische Mechelen Golden Sharks de tegenstander. De laatste keer won dat team in Thialf in overtime (2-3). ,,Mechelen maakt het ieder team lastig en speelt tegen de topploegen close games. We moeten onze mindset goed hebben. Mechelen heeft een sterke powerplay, dus we moeten uit de strafbank blijven,” besluit Nason.

Ranking BeNe-League

  1. Bulldogs Li├Ęge, 20 games, 51 points
  2. Hijs Hokij Den Haag, 21 games, 38 points
  3. HYC Herentals, 21 games 36 points
  4. UNIS Flyers, 16 games, 34 points
  5. Eaters Limburg, 20 games, 27 points
  6. Mechelen Golden Sharks, 19 games, 22 points
  7. Chiefs Leuven, 18 games, 16 points
  8. Zoetermeer Panters, 19 games, 7 points

Bestel je tickets online

Zaterdagavond neemt UNIS Flyers het op in Thialf tegen Mechelen Golden Sharks. De wedstrijd begint om 20.30 uur. Wil je niet in de rij staan? Bestel je tickets alvast online via VanPlan! We zien je graag in Thialf! Tot dan!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht